Prezentare Bitmarket

Bună ziua tuturor și bine ați venit la prezentarea Bitmarket, viitorul tranzacțiilor imobiliare și de lux online, alimentat de tehnologia blockchain.

Bitmarket reprezintă un concept inovator și revoluționar, conceput cu scopul de a îmbunătăți și de a transforma modul în care tranzacțiile cu bunuri de valoare se realizează online. Este o platformă Web3 premium, în care utilizatorii pot vinde și cumpăra case, apartamente, mașini și ceasuri de lux, cu posibilitatea de a plăti folosind criptomonede, dar și valută fiat.

Trecând peste limitele metodelor tradiționale, Bitmarket își propune să ofere o modalitate sigură, eficientă și ușor de utilizat pentru a face tranzacții de înaltă valoare. Prin implementarea tehnologiei blockchain, Bitmarket asigură o transparență și o securitate sporită a tranzacțiilor, reducând în același timp costurile și timpul necesar procesării.

Bitmarket și-a consolidat poziția în domeniu prin parteneriate cu unele dintre cele mai importante companii din industria cripto. Binance Pay, Bybit, VLaunch, BNB Chain și Trezor sunt doar câteva dintre numele cu care Bitmarket colaborează pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizator.

De asemenea, platforma noastră se mândrește cu parteneriate cu producători de top precum Kangen, Leogo și multe altele, pentru a vă oferi o gamă largă de produse și servicii.

Bitmarket este nu numai un marketplace, ci și o comunitate. Aici, utilizatorii pot interacționa, pot învăța unii de la alții și pot împărtăși experiențe legate de tranzacții și de industria cripto.

Suntem încântați de viitorul luminos care ne așteaptă și vă invităm să vă alăturați comunității Bitmarket, pentru a experimenta beneficiile și libertatea oferite de tranzacțiile cu criptomonede.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem pe platforma noastră, Bitmarket – viitorul tranzacțiilor imobiliare și de lux online.

Echipa Bitmarket

Daniel Mihai – CEO

Mihai Daniel, antreprenor și vizionar, implicat în industria cripto din 2016, în calitate de fondator al Coinsby, o agenție de servicii și rețele cripto. În prezent, Daniel este implicat în mai multe proiecte cripto importante, dar Bitmarket este un proiect apropiat pentru el, încercând să aducă cât mai multă utilitate criptomonedelor. Daniel este un influencer cripto cu o comunitate formată organic de-a lungul timpului, care are peste 150.000 de urmăritori. Încă de la început, el a oferit oamenilor informații într-un mod transparent, ajutându-i să înțeleagă mai bine domeniul cripto și să facă primii pași pe piață. El postează zilnic conținut criptografic gratuit pe rețelele sale sociale, încercând să ofere oamenilor cele mai recente știri din industrie.

Sergiu Agachi – CLO

Consilier juridic cripto, experiență în piața cripto, specializat în domeniul juridic, audit criptomonede și expert DeFi. Dezvoltator de contracte inteligente și jetoane non-fungibile în artă și imobiliare. Masterat în achiziții publice, concesiuni și parteneriate public-private la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Mediator cu o vastă experiență juridică în probleme de afaceri, de la negocieri contractuale, încălcări și căi de atac, dreptul contractual aplicabil la investiții străine, relații investitor-stat și comerț internațional. A participat la stagii de diplomație juridică la Misiunea Permanentă a României pe lângă Organizația Națiunilor Unite la New York în 2019, în calitate de consilier juridic, și în 2018 la Bruxelles, la Parlamentul European.

Daiana – Community Manager

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.