Real Estate

APARTAMENT - RAHOVA-ALEXANDRIEI-ROSTAR-43900E-MOBILAT SI UTILAT!

2.23764

32.70287

41.94k

43.9k

Location : București

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: APARTAMENT MOBILAT SI UTILAT CU LOC DE PARCARE – CU TERASA - IDEAL CASA SI BIROU!


APARTAMENTUL ESTE PE PERSOANA FIZICA SI NU SE APLICA TVA!


BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1. Beneficii oferite de zona: Agentia imobiliara Activimob – CASA TE BUCURI - are placerea de a va prezenta spre vanzare, un apartament dintr un imobil nou, amplasat la 5 minute de mers pe jos de Soseaua Alexandriei si de Penny Market ,McDonald''s, Mega Image si de mijloacele de transport STB din zona.


2. Beneficii tehnice ale ofertei: Blocul p+3 este construit intr o maniera unica in zona si anume in stil amvic adica monolit. Acesta este prevazut cu locuri de parcare dar si cu spatii de depozitare. Imobilul este racordat la toate utilitatile: canalizare – oras, lumina si gaze. Apartamentul este dotat cu centrala proprie, usa metalica exterioara, geamuri termopan, geamuri velux, sistem de detectare a gazelor, gresie si faianta, parchet si aer conditionat. Apartamentul fiind la ultimul etaj, dispune de un spatiu de depozitare aflat pe scara imobilului, precum si de o cota parte din terasa etajului respectiv. Parcarea este inclusa in pret. Constructia este finalizata, intabulata .

Achizitionarea apartamentului se face prin plata cash sau prin credit actele fiind la zi.


Apartamentul este ideal atat pentru o locuinta cat si pentru investitie – inchiriere!


Pretul este de 43900Euro usor negociabil!


OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.3. Situatia juridica ACTE LA ZI!


4. Unde se poate petrece timpul liber: Terasa apartamentului frumos decorata si mobilata este locul ideal de a petrece timpul liber cu familia si cu prietenii.


La noi veti gasi ceea ce cautati la un apartament si anume :bloc foarte aproape de mijloace de transport si magazine, apartament in bloc nou, locuinta, dotata cu spatii de depozitare dar si cu o terasa superba si cu loc de parcare.


Va asteptam acasa!


ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 214471


user

Janina Peste

0731227886

janina.peste@activimob.ro