Real Estate

VILA-LUX-PISCINA-LEROY MERLIN-MOBILATA SI UTILATA-455000E-NEG

23.11027

339.98102

445.7k

455k

Location : București

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: IMOBIL DE LUX DEOSEBIT CU GARAJ SUBTERAN, CRAMA, SAUNA, PISCINA, TERASA MEDITERANIANA - PANOURI SOLARE – SUPRAVEGHERE MONITORIZATA DE FIRMA DE PAZA - VILA IDEALA ATAT PENTRU LOCUIT CAT SI PENTRU BIROURI SAU ALTE DESTINATII CUM AR FI GRADINITA SAU AZIL DE BATRAINI !


CONSTRUCTIE UNICA IN ZONA REZINDETIALA CARTIERUL INDEPENDENTEI – BRAGADIRU- ILFOV


CASA ESTE PE PERSOANA FIZICA SI NU SE APLICA TVA!


1. Beneficii oferite de zona: Compania imobiliara Activimob - CASA TE BUCURI - are placerea de a va prezenta spre vanzare, o vila inedita prin finisajele folosite de cea mai buna calitate, prin arhitectura ei moderna, construita de catre proprietar pentru a fi locuita (si nu pentru vanzare). Proprietatea ce face obiectul ofertei noastre de vanzare, se afla in vecinatatea sudica a municipiului Bucuresti si anume in zona Cartierul Independentei - Bragadiru – Ilfov – 8 km de centrul Bucurestiului – zona Unirii. Desi vila este situata intr o zona rezidentiala ce confera liniste, confort si intimitate, totodata este si foarte aproape de centrele comerciale si mijloacele de transport din zona, mai exact 5 minute de mers pe jos pana la Soseaua Alexandriei la STB.


2. Beneficii tehnice ale ofertei: Cladirea construita in anul 2011, are un regim de inaltime d+ p+etaj+2E retras si are in proprietate teren de 540 mp, din care amprenta casei este de125 mp, astfel ca ramane curte libera de 415mp. Chiar de la intrarea in curte, suntem intampinati in mod placut de un spatiu vast si de o arhitectura moderna a casei, pe a carei terase, a fost amenajata si o superba piscina.


Casa prezentata este deosebita si prin maniera in care este gandita, astfel ca pe langa multe camere de locuit, avem si multe spatii de depozitare - dressinguri si multe balcoane si terase.


Imobilul este compartiment astfel:


- La demisol avem o camera- crama, un birou, o sauna, un grup sanitar si garajul (36mp) care si el la randul lui contine camera tehnica si multe spatii de depozitare.


- La parterul inalt al casei(hochparter) avem: un living-room spatios (62mp) si luminos ce cuprinde si un semineu pe lemne, bucatarie modern mobilata si utilata (mobila din lemn masiv realizata pe comanda), un birou si un grup sanitar. Atat din living cat si din bucatarie se poate iesi pe terasa casei.


- La etajul 1 avem 4 dormitoare( dintre care un dormitor este matrimonial si cu un dressing si un alt dormitor este transformat in dressing), un grup sanitar pe hol. Toate dormitoarele au iesire la balcoane si terase. Peste etaj avem turnata placa de beton si proprietarul a mai construit un etaj retras.


- Etajul 2 retras de aproximativ 30 mp, cuprinde o camera pentru masinile de spalat, un dressing si un grup sanitar. Tot aici la etajul 2 retras avem iesire pe o terasa minunata mediteraniana de aproximativ 60 mp, loc ideal pentru petreceri in aer liber.


Vila este foarte bine construita si nu s a facut rabat de la materialele de constructii folosite, astfel s au ales cele mai eficiente materiale din piata de constructii.


Profilele folosite la geamuri sunt de cea mai buna calitate si sunt montate obloane de aluminiu anti efractie.


Incalzirea imobilului se face prin incalzire in pardoseala in camere, iar in bai cu radiatoare de aluminiu prin centrala termica REMEHA QUINTA de 45kW si panouri solare de 200 litri din inox cu automatizare.


Baile echipate cu produse Grohe, Kludi, Ideal.


Finisajele sunt realizate cu materiale de lux Spania. Scarile din interior sunt placate cu travertin, iar cele din exterior cu gresie antiderapanta.


O parte din mobila este achizitionata de la MOBEXPERT si o parte este realizata pe comanda.


Vila se vinde mobilata si utilata si se preda cu toate utilitatile aferente –gaz, electricitate, cablu, put de 40 m adancime si fosa de capacitate mare , dar in curand zona va fi bransata si la canalizare.


PRETUL VILEI ESTE DE - 455000 EURO NEGOCIABIL


COMISION 0 LA DUMNEAVOASTRA LA CUMPARATOR!


OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.


3 Unde se poate petrece timpul liber: Proprietatea dispune de o frumoasa platforma cu piscina dar si de o incantatoare terasa mediteraniana dotata cu multiple corpuri de iluminat – spatii fabuloase pentru petrecerea timpului liber atat cu familia cat si cu prietenii.


Va asteptam acasa!


ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 214090

user

Janina Peste

0731227886

janina.peste@activimob.ro