Real Estate

CASA ELEGANTA- 1000MP TEREN- 400000E-MAGURELE-COMISION 0!

19.84429

292.61156

389.9k

400k

Location : Măgurele

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: CASA ELEGANTA CU GARAJ - INCONJURATA DE GRADINA - IDEALA CASA SI BIROU!


CONCEPT UNIC IN ZONA REZIDENTIALA A MAGURELE


CASA ESTE PE PERSOANA FIZICA SI NU SE APLICA TVA!


1. Beneficii oferite de zona: Compania imobiliara Activimob - CASA TE BUCURI - are placerea de a va prezenta spre vanzare, o vila inedita prin materialele de cea mai buna calitate, prin arhitectura ei moderna, construita de catre proprietar pentru a fi locuita (si nu pentru vanzare). Proprietatea ce face obiectul ofertei noastre de vanzare, se afla in vecinatatea sud-vestica a municipiului Bucuresti si anume in zona Magurele -Calugareni - Ilfov si in apropiere de stadionul Magurele. Desi vila este situata intr o zona rezidentiala ce confera liniste si confort si cu acces direct la raul Ciorogirla, totodata este si foarte aproape de magazinele si mijloacele de transport din zona.


2. Beneficii tehnice ale ofertei: Imobilul are un regim de inaltime d+ p+pod si are in proprietate teren de 1000 mp din care amprenta casei este de 250 mp, astfel ca ramane curte libera de 750mp. Proprietatea este imprejmuita cu gard din BCA cu stalpi fundatie si centura. Suplimentar langa proprietate se afla un teren de 500 mp chiar langa raul Ciorogarla, teren extravilan pe care proprietarul l a ingrijit si chiar a creat un mic paradis cu spatii de recreiere.


Casa individuala prezentata este deosebita si prin maniera in care este gandita, ea avand 2 bucatarii, o bucatarie in vila si una in anexa din curte, cea din urma fiind bucatarie atat de vara dar si de iarna, aceasta fiind dotata cu semineu. Anexa de langa casa de aproximativ 30 mp, poate fi folosita precum camera de oaspeti, fiind dotata si cu spatii de relaxare si cu un grup sanitar.


Vila este compartimenta astfel:


- la demisol avem o mini crama


- la parter avem: living (35 mp); bucatarie, 3 dormitoare,( dintre care un dormitor este matrimonial si cu un dressing si un alt dormitor cu dressing), un hol mare si spatios, un grup sanitar pe hol si un spatiu tehnic. Peste parter avem turnata placa de beton si proprietarul a mai construit un pod stil mansarda, dotat cu 4 geamuri velux.


- Podul este spatios de aproximativ 100 mp si la coama are peste 3m inaltime. Acesta este izolat cu vata de 30cm si este placat cu OSB. Accesul spre pod se realizeaza pe o scara metalica usor accesibila.


Vila este foarte bine construita si nu s a facut rabat de la materialele folosite, astfel s au ales cele mai eficiente materiale din piata de constructii.


- Fundatia casei realizata pe fundatie continua, are o adancime de 2,50m,


- Fierul utilizat este de 16, etrierii sunt din 10 in 10 cm, stalpii casei sunt in numar de 43 realizati pe 13 bare in forma de L- Betonul folosit este Heidelberg Cement.


- Constructia si impartirea casei este realizata din caramida Porotherm Profi de cea mai buna calitate de 30 cm grosime la exterior si tot 30 cm grosime la interioare. Aceasta caramida prin maniera ei de montare, izoleaza termic si evita infiltratiile de apa. Izolatia termica a casei a fost efectuata cu vata bazaltica Rockwool MaxDual Densiti de 15 cm. Tencuiala din interior de 2 cm este realizata la mana, iar cea exterioara de asemenea. Cladirea are 2 placi de beton iar sapele sunt mecanizate.


-Profilele folosite la geamuri sunt de cea mai buna calitate si anume profil Salamnder 9 camere cu geamuri tripan 4 sezoane. La geamuri sunt montate obloane de aluminiu antiefractie.


-Pe acoperis s a montat tabla Lindab Nordic , iar sageacul s a executat din metal.


Incalzirea imobilului se face prin radiatoare de aluminiu cu centrala termica Wiessmann de 35kW si in plus prin panouri solare de 200 litri din inox cu automatizare


Toate tevile ce tin de sanitare sunt de cupru.


Baile echipate cu produse Grohe, Kludi si Ideal.


Finisajele sunt realizate cu materiale de lux Spania.


Cuptorul si plita de la bucataria din casa sunt de la firma Teka, iar cele din bucataria din anexa sunt de la firma SMEG.


Mobila noua achizitionata de la Kika.Vila se vinde mobilata si partial utilata si se preda cu toate utilitatile aferente: curent trifazic, cablu, gaze, apa prin put de 49 m adancime si fosa ecologica de capacitate 18 m. Canaizarea este in curs de realizare in aceasta zona rezidentiala din Magurele.PRETUL VILEI ESTE DE - 400.000 EURO


COMISION 0 LA DUMNEAVOASTRA LA CUMPARATOR!


OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.


3 Unde se poate petrece timpul liber: Proprietatea dispune de minim 5 locuri de parcare dar si de spatiu liber atat pentru amenajarea unui foisor cat si pentru o piscina. De asemenea in spatele casei este amenajata o teresa superba, loc ideal pentru a petrece timpul liber cu familia si prietenii. Si pe langa aceasta tereasa frumoasa a casei, anexata de proprietate avem si spatiu de recreiere de langa raul Ciorogarla, amenajat de catre proprietar.


Va asteptam acasa!


ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 213633

user

Janina Peste

0731227886

janina.peste@activimob.ro