Real Estate

VILA-RAHOVA-ALEXANDRIEI-8CAMERE-420MP TEREN-278000E-COMISION O!

14.17003

207.09332

265.6k

278k

Location : București

OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:

1. Beneficii oferite de zona: Agentia Activimob – Casa te bucuri – are placerea de a va prezenta spre vanzare o vila deosebita, amplasata aproape de Soseaua Alexandriei in orasul Bragadiru in apropiere de mijloace de transport STB.


2. Beneficii tehnice ale ofertei: Casa are un regim de inaltime p+1+m si are in proprietate teren de 420 mp si cu o amprenta a casei – de 153 mp. Vila este construita pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este din caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren de 10 si respectiv de 15 . La parter gasim o bucatarie deschisa spre livingul spatios si luminat cu acces catre terasa din curte, 2 dormitoare, o baie, dressing, wc de serviciu, camera tehnica. La etajul 1 avem bucatarie open space, loc de luat masa, living total 75 mp, dormitor matrimonial cu baie și dressing de 25mp, dormitor cu baie, 2 balcoane, terasa de 22 mp. La mansarda avem : 2 dormitoare si fiecare cu balcon, o baie pe hol pentru cele 2 dormitoare, living , depozitar, și teresa. Vila se vinde partial mobilata in pretul prezentat. Casa este bransata la toate utilitatile : apa , curent electric, gaze, cablu tv. Locatia vilei este una rezidentiala cu acces rapid catre centrele comerciale din zona -Kaufland, Mega Image, Lidl .


Pretul este de 278000E


Comision 0 la cumparator!


3. Situatia juridica: LA ZI


Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.


ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 209171

user

Janina Peste

0731227886

janina.peste@activimob.ro