Materiale constructii / Izolatii

Plăci Izofon

0.00128

0.01867

23.87

25

Location : Cluj-Napoca

Placi din pluta aglomerata naturala pentru izolatii termice si fonice. Dimensiuni: 10x500x500mm. 4 placi=1m2 per pachet. Placare aparenta sau in sistem a peretilor. Acestea pot fi utilizate inclusiv ca izolator la pardoseli.
Asigura confort Termic, Fonic si Antivibratii. Material Natural, permite circulatia aerului si transferul vaporilor de apa.

Livrare 10-15 zile

RECICLAM, REUTILIZAM SI REINVENTAM

MATERIALE COMPLET ORGANICE SI NATURALEPluta nefolosita in industria dopurilor reprezinta materia prima ideala angrenata in dezvoltarea unui prortofoliu de materiale ajustat nevoilor si cerintelor multor ramuri diferite ale industriei – incepand de la constructii, cu solutii termice si acustice, decoratiuni rezidentiale si comerciale precum si obiecte functionale si de design pentru consumatorii finali si pana la dezvoltarea de materiale pentru industriile hi-tech – cum ar fi sectoarele industriale automobilistice, aeronautice si aerospatiale. Importanta responsabilitatii de a contribui astazi la un viitor mai bun reprezinta un obiectiv esential.Maximizam Confortul si Eficienta EnergeticaIzolarea termica, fonica si anti-vibratii sunt caracteristicile de baza atunci cand este vorba despre sporirea confortului si obtinearea unei eficiente energetice mai bune. Usor de instalat, naturale, sustenabile, cu calitati tehnice dovedite, izolatiile din pluta reprezinta alternativa cu performante ridicate a produselor sintetice.Solutii usor de instalat care asigura Confort sporit si Eficienta Acustica

Izolatiile din pluta ofera confort termic si fonic, reduc zgomotul si reverberatiile si sporesc coeficientul de izolare termica.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com