Materiale constructii / Izolatii

Panouri acustice Undertone

0.01194

0.17477

223.38

234

Location : Cluj-Napoca

Compoziție: 100% plută vopsită în masă
Utilizare: izolații fonice și placări decorative interioare
Confort termic și fonic
Dimensiuni: 491x491x30mm
Instalare: adeziv Wakol D3540, consum 250 gr/mp.
Ambalaj: 4 plăci = 0,96 mp
Prețul afișat este per placă
Comandă minimă 2 cutii (cutiile pot fi de diferite culori, intr-o cutie plăcile vor fi de aceeași culoare).

Livrare 4-6 Saptamani

Pe lânga impactul estetic, UNDERTONE a fost creată specific ca și panou acustic. Design-ul a fost pregătit tehnic pentru disiparea undelor de sunet prin formele rotunde și numeroasele găuri. Chiar daca scopul principal al UNDERTONE este de a izola zgomotul, design-ul lor modern și atrăgător oferă o lumină frumoasă și efecte unice de umbre.

DIMENSIUNI: 491 x 491 x 30 mm
INSTALARE: adeziv Wakol D3540

Despre MURATTO

Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com