Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Plăci decorative Concrete Flex Light Grey

0.00676

0.09938

130.29

133

Location : Cluj-Napoca

Utilizare: placare pereți interiori sau exteriori
Compoziție: compozit din beton flexibil
Dimensiuni: 1.000 x 500 x 3 mm
Instalare: adeziv cement sau de contact
Caracteristici speciale: rezistență la foc, microorganisme, umiditate, îngheț și dezgheț și insecte
Conținut cutie: 10 plăci = 5 mp. Vânzarea se face doar la cutie.

Livrare 4-6 Saptamani

CONCRETE FLEX este o colecție prietenoasă cu mediul și sustenabilă care redefinește aspectul de beton, atât pentru aplicațiile interioare cât și pentru cele exterioare. Această colecție are un aspect industrial splendid fiind și extrem de sofisticat în același timp. Aceasta este obținută dintr-un compozit de beton flexibil și proprietăți tehnice inovative. Plăcile sunt flexibile și ușoare, cu stabilitate dimensională sporită. Colecția este rezistentă la foc, microorganisme, umiditate, îngheț și dezgheț și insecte. Aceste caracteristici unice fac această gamă de produse cu adevărat unică pe piață.

DIMENSIUNI:

1000x500x3mm
INSTALARE: adeziv cement sau de contact

Despre MURATTO

Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com