Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Plăci decorative Kite

0.00061

0.00893

11.46

12

Location : Cluj-Napoca

PANOURI DECORATIVE DIN PLUTA

Compozitie: Pluta aglomerata produsa prin tehnologia de presare in matrita, vopsita in masa
Brand: CORKBEE, produse in UE
Ambalaj: 6 buc
Panouri in 1m2: 40 buc
Grosime: 20-30 mm
Dimensiuni: 21 x 24,3 mm
Posibilitati nelimitate de aranjament

Livrare doar in baza de comanda.
Termen de livrare 4-6 saptamani.
Comanda minima: 10 cutii (pot fi combinate, doar sa fie toate CORKBEE)

CORKBEE este brandul care combină pasiunea pentru un design de calitate si formele simple. Este focusat pe calitate înaltă și sinceritatea materialului. Misiunea producătorului este să creeze produse unice care să completeze orice interior și context. Ideea de design natural, bazat pe simplitate și utilizarea darurilor naturii, i-a îndemnat să creeze colecția CORKWALL.

Ce este CORKWALL?

CORKWALL este o colecție de plăci decorative 3D prietenoase cu mediul, din plută reciclată. Este o combinație dintre un design unic și grija față de mediu. O combinație dintre calitate înaltă și onestitatea materialului. Natural.

CORKWALL reprezintă plăci decorative 3D unice care vor completa orice interior. Contribuie la îmbunătățirea confortului acustic și a microclimatului. Este creată fără să dăuneze mediului.
Datorită formei plăcilor, CORKWALL pot fi aranjate în orice direcție, creând forme simetrice sau compoziții unice. Numărul de combinații este nelimitat.

Inspirație
Natura ne inspiră, aceasta este caracterizată prin unicitate, durabilitate și longevitate. Acesta este motivul pentru care CORKBEE creează produse prietenoase cu mediul. Plăcile sunt create dintr-un material regenerabil, reciclabil și biodegradabil – PLUTA. Ele combină design-ul modern și sofisticat cu grija pentru mediu.

Din ce este făcut CORKWALL?

În mod evident, materia primă de bază pentru CORKWALL este pluta. Cu toate acestea, CORKBEE nu recoltează plută special pentru aceste plăci, sunt folosite granule derivate din procesul de producție al dopurilor. Granulele de plută sunt turnate în forme fiind pigmentate în masă cu culoare.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com