Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Plăci decorative Strips Infinity

0.01811

0.26701

355.74

365

Location : Cluj-Napoca

Compoziție: 100% plută vopsită în masă
Utilizare: placări decorative interioare
Confort termic și fonic
Dimensiuni: 693x393x7mm
Instalare: adeziv Wakol D3540, consum 250 gr/mp.
Ambalaj: 10 plăci = 2,72 mp
Prețul afișat este per cutie.
Comandă minimă 1 cutie.
Livrare 4-6 Saptamani

Compusă dintr-o serie de fâșii orizontale, colecția Cork STRIPS INFINITY reprezintă legătura perfectă dintre simplitate și confort. Liniile acesteia formează un model continuu care prin volumul său creează iluzii optice fantastice și efecte luminoase. STRIPS INFINITY permite combinații în diverse direcții și culori. Aceasta oferă posibilități nelimitate de creare de interioare unice și rafinate, care par să nu aibă sfârșit datorită liniilor sale solide.

DIMENSIUNI: 693 x 393 x 7 mm
INSTALARE: adeziv Wakol D3540

Despre MURATTO

Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com