Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Plăci decorative Minichock

0.00791

0.11577

147.97

155

Location : Cluj-Napoca

Compoziție: 100% plută vopsită în masă
Utilizare: placări decorative interioare
Confort termic și fonic
Dimensiuni: 248x248x24mm
Instalare: adeziv sau bandă dublu-adezivă
Ambalaj: 16 plăci = 0,99 mp
Prețul afișat este per cutie.
Comandă minimă 2 cutii (cutiile pot fi de culori diferite, dar in cutie toate placile de aceeasi culoare)

Livrare 4-6 Saptamani

Dezvoltat pentru spații intime, MINICHOCK este compus din pătrate mai mici care se întâlnesc în diferite unghiuri. Forma repetitivă creează o textură captivantă de mozaic. Acest model este simplu, dar contribuie la crearea unui ambient emotiv, dinamic și jucăuș.

DIMENSIUNI: 248 x 248 x 24 mm
INSTALARE: adeziv sau bandă dublu-adezivă

Despre MURATTO

Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com