Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Plăci decorative Korkstone

0.00861

0.12749

171.35

175

Location : Cluj-Napoca

Compoziție: 100% plută vopsită prin imersie
Utilizare: placări decorative interioare
Confort termic și fonic
Dimensiuni: 150x150x150+300x300x300mm (grosime 7-13mm)
Instalare: adeziv
Ambalaj: 34 plăci de 150 + 17 plăci de 300 = 0,99 m2
Prețul afișat este per cutie.
Comandă minimă 4 cutii. Cutiile pot fi de diferite culori, dar in cutie toate plăcile de aceeași culoare

Livrare 4-6 Saptamani
Korstone Triangle este inspirată din forme geometrice care formează combinații de modele unice și extraordinare. Korkstone Triangle are un aspect sclipitor și onctuos, cu o compoziție ușoară dar și puternică în același timp. Bazată pe calități meșteșugărești, realizată datorită actualizărilor tehnologice, colecția de plăci decorative din plută Korkstone CLASSIC îmbrățișează designul ireverent și de lux. Korkstone Triangle elogiază tendințele de design care utilizează aceste forme geometrice și sunt ideale inclusiv pentru spații mari.

DIMENSIUNI: 150 x 150 x 150 + 300 x 300 x 300 mm ( grosime 7-13 mm )
INSTALARE: adeziv

Despre MURATTO

Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com