Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Plăci decorative Cork Bricks

0.0062

0.09116

119.51

122

Location : Cluj-Napoca

Compoziție: 100% plută vopsită prin imersie
Utilizare: placări decorative interioare
Confort termic și fonic
Dimensiuni: 230 x 70 x 7 mm
Instalare: adeziv
Ambalaj: 0,9982
Prețul afișat este per cutie.
Comandă minimă 2 cutii. Cutiile pot fi de diferite culori, dar in cutie toate plăcile de aceeași culoare

Livrare 4-6 Saptamani

Cu aspect rustic și modern în același timp, colecția BEV are o aparență brută, dar distinctă datorită asemănării cu cărămizile din pluită naturală. Aceasta iese în evidență datorită marginilor teșite, care-i oferă un efect de volum mai mare. Cork Bricks BEV asigură un aspect natural, dar luxos oricărei camere.

DIMENSIUNI: 230 x 70 x 7 mm
INSTALARE: adeziv

Despre MURATTO

Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com