Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Plăci decorative Beehive

0.00924

0.13579

178.32

182

Location : Cluj-Napoca

Compoziție: 100% plută vopsită în masă
Utilizare: placări decorative interioare
Confort termic și fonic
Dimensiuni: 248x180x20mm
Instalare: adeziv sau bandă dublu-adezivă
Ambalaj: 16 plăci = 0,71 mp
Prețul afișat este per cutie.

Forma BEEHIVE rezultă din uniunea unor planuri geometrice diferite care cresc într-un mod organic. Este o progresie de la un fagure, fiind în același timp și natural și modern. Formele aparent se mișcă, fiind totuși echilibrate, oferind dinamism, energie și emoție ambientului.

DIMENSIUNI: 248 x 180 x 20 mm
INSTALARE: adeziv sau bandă dublu-adezivă

Despre MURATTO
Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?
Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com