Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Parchet SPC Teruel

0.00229

0.03362

44.08

45

Location : Cluj-Napoca

Parchet SPC 100% impermeabil.
Dimensiuni: 1.220 x 180 x 5,2mm
Montaj flotant cu sistem de îmbinare Uniclic
Garanție 15 Ani
Clasa de trafic 23
Strat intermediar rigid Stone Polymer Composite
Suport Acustic integrat, reduce zgomotul cu 19 dB
Agrementat pentru pardoseli încălzite R=0,038 m2K/W

Ambalaj: 1,9764 mp
Prețul este exprimat per mp și conține TVA.
Livrare 10-15 zile
Vă atrage aspectul lemnului, dar vă doriți rezistență, confort și practicitate? Pardoselile din Vinil raspund perfect acestor provocări. Parchetul din LVT reprezintă o alternativă practică de placare a pardoselilor datorită avantajelor unice care îl caracterizează:

Rezistență sporită la Uzură,
100% Impermeabil
Instalare și Mentenanță facile
Durabilitate

START
Suficient de rezistent si accesibil pentru oricine. Cu un strat de uzura de 0,3 mm, parchetul este potrivit pentru spatii rezidentiale unde te poti bucura de o garantie de 15 Ani. Sistemul de imbinare Uniclic este perfect pentru instalare in regim propriu.


NOMAD FLO este un brand premium in domeniul pardoselilor vinilice. Utilizează o tehnologie avansată multistrat bazat pe un compus din polimer și ardezie Stone Polymer (SPC). SPC reprezintă un strat rigid din compoziția plăcii de parchet care îi conferă mai multă stabilitate dimensională, astfel poate fi montată inclusiv pe suporturi ușor denivelate.

Colecția NOMAD FLO reprezintă alternativa perfectă parchetului laminat. Vinilul este mai elastic oferind o senzație de confort sporit la atingere. Stratul integrat de spumă IXPE amortizează eficient zgomotul produs de pași cu până la 22 dB și înlocuiește izolatorul tradițional utilizat sub parchet, drept urmare instalarea parchetului devine mult mai rapidă și fără costuri suplimentare. Sistemul patentat de îmbinare al plăcilor Vallinge face ca instalarea să poată fi realizată și în mod individual, iar fiecare placă de parchet să rămână îmbinată ferm și pe termen lung.


Rezistență la Apă 100%
Parchetul din vinil Nomad Flo este rezistent la umiditate. Acesta poate fi montat fără probleme în orice cameră, chiar și în băi sau bucătării. Restricțiile se aplică doar zonelor expuse la apă în exces (de exemplu saune, piscine sau zone de duș).

Tehnologie SPC
Tehnologia avansată Stone Polymer Composite dă o rezistență sporită stratului intermediar al plăcilor decât în cazul plăcilor tradiționale de vinil LVT. Datorită acestei tehnologii nu este nevoie ca suportul să fie perfect neted – eventualele denivelări nu vor fi vizibile la suprafață.

Suport acustic integrat
Stratul suport din spumă IXPE integrat amortizează eficient zgomotul produs de pași. Nu sunt necesari alți izolatori fonici, drept urmare instalarea parchetului este mai rapidă și nu necesită costuri suplimentare.

Confort în utilizare
Parchetul din vinil Nomad Flo nu generează nici o problemă pe toată perioada de exploatare. Nu necesită tratamente sau întreținere speciale, este suficientă îngrijirea de bază. Suprafața parchetului va arăta extraordinar vreme îndelungată.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com