Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Parchet SPC Lux Magaluf

0.0031

0.04551

59.77

61

Location : Cluj-Napoca

Parchet LVT 100% impermeabil.
Strat protectie 0,7mm & Super Protect+
Dimensiuni: 1.500 x 228 x 6,5mm
Montaj flotant cu sistem de îmbinare Välinge 5G
Garanție 30 Ani
Clasa de trafic 42
Strat intermediar rigid SPC
Suport Acustic integrat, reduce zgomotul cu 22 dB
Agrementat pentru pardoseli încălzite R=0,045 m2K/W

Ambalaj: 2,052 mp
Prețul este exprimat per mp și conține TVA.
Livrare 4-6 săptămâni

NOMAD FLO - LUXURY VINYL TILES
Cu strat intermediar din compozit dur și suport acustic integrat
Vă atrage aspectul lemnului, dar vă doriți rezistență, confort și practicitate? Pardoselile din Vinil raspund perfect acestor provocări. Parchetul din LVT reprezintă o alternativă practică de placare a pardoselilor datorită avantajelor unice care îl caracterizează:

Rezistență sporită la Uzură,
100% Impermeabil
Instalare și Mentenanță facile
Durabilitate

LUX L - PUTERNIC ȘI REZISTENT SAU CHIAR MAI MULT DE ATÂT. Această pardoseală vine cu un strat de protecție la uzură de 0,7 mm, caracteristică cerută în spațiile cu trafic foarte intens comercial (clasa 34). În plus parchetu SPC LUX L vine cu un strat suplimentar de protecție Super Protect+, care garantează o rezistență extrem de bună la micro-zgârieturi. Acest strat suplimentar este creat din rățini în amestec cu carbondurum, o substanță minerală cu duritate apropiată de cea a diamantelor.
Parchetul este disponibil în plăci lungi și late, reamintind plăcile mari superbe de lemn. Pentru extra confort, plăcile au încorporat un strat de izolator acustic. Este un produs high-end. Calitatea acestuia este reflectată în garanția de lungă durată - 30 Ani.
NOMAD FLO este un brand premium in domeniul pardoselilor vinilice. Utilizează o tehnologie avansată multistrat bazat pe un compus din polimer și ardezie Stone Polymer (SPC). SPC reprezintă un strat rigid din compoziția plăcii de parchet care îi conferă mai multă stabilitate dimensională, astfel poate fi montată inclusiv pe suporturi ușor denivelate.

Colecția NOMAD FLO reprezintă alternativa perfectă parchetului laminat. Vinilul este mai elastic oferind o senzație de confort sporit la atingere. Stratul integrat de spumă IXPE amortizează eficient zgomotul produs de pași cu până la 22 dB și înlocuiește izolatorul tradițional utilizat sub parchet, drept urmare instalarea parchetului devine mult mai rapidă și fără costuri suplimentare. Sistemul patentat de îmbinare al plăcilor Vallinge face ca instalarea să poată fi realizată și în mod individual, iar fiecare placă de parchet să rămână îmbinată ferm și pe termen lung.


Rezistență la Apă 100%
Parchetul din vinil Nomad Flo este rezistent la umiditate. Acesta poate fi montat fără probleme în orice cameră, chiar și în băi sau bucătării. Restricțiile se aplică doar zonelor expuse la apă în exces (de exemplu saune, piscine sau zone de duș).

Tehnologie SPC
Tehnologia avansată Stone Polymer Composite dă o rezistențăsporită stratului intermediar al plăcilor decât în cazul plăcilor tradiționale de vinil LVT. Datorită acestei tehnologii nu este nevoie ca suportul să fie perfect neted – eventualele denivelări nu vor fi vizibile la suprafață.

Garanție 25 ani
Stratul de protecție gros de 0,55mm este extrem de rezistent la abraziune. Plăcile de parchet Nomad Flo pot fi instalate în spații comerciale, unde sunt acoperite de o garanție de 10 ani.

Pentru spațiile rezidențiale perioada de garanție este de 25 ani.

Suport acustic integrat
Stratul suport din spumă IXPE integrat amortizează eficient zgomotul produs de pași. Nu sunt necesari alți izolatori fonici, drept urmare instalarea parchetului este mai rapidă și nu necesită costuri suplimentare.

Sistem Îmbinare 5G
Sistemul patentat de îmbinare al plăcilor 5G fără adeziv de la Välinge reprezintă cea mai bună opțiune. Ușurința cu care se îmbină plăcile face ca instalarea să poată fi realizată independent și individual, iar fiecare placă de parchet va fi conectată sigur și pe termen lung.

Confort în utilizare
Parchetul din vinil Nomad Flo nu generează nici o problemă pe toată perioada de exploatare. Nu necesită tratamente sau întreținere speciale, este suficientă îngrijirea de bază. Suprafața parchetului va arăta extraordinar vreme îndelungată.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com