Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Parchet Wood Manor Oak Srt

0.00356

0.05246

68.55

70

Location : Cluj-Napoca

Compoziție: 100% Plută + Film printat cu decor de lemn fără conținut de PVC
100% Impermeabilă-montaj în orice spațiu interior, inclusiv băi și bucătării
Pretabil pardoseli încălzite R=0,05 m2K/W
Montaj: Fotant / Lipit
Dimensiuni: 1.225x190x7,3mm
Confort Termic și Acustic (-15 dB)
Garanție pe viață
Clasa Trafic 33
Calitatea Aerului A+
Împachetare: 1,862mp
Prețul afișat este per mp
Livrare 4-6 Saptamani

Frumusețea eternă a lemnului intensificată de confortul și sustenabilitatea unice ale plutei. Tehnologia SRT (Superior Resistance Tehnology) este perfectă pentru utilizarea intensă în spații rezidențiale, publice și comerciale datorită rezistenței sale superioare la uzură și a rezistenței mecanice sporite. Decorurile de înaltă calitate sunt obținute fără tăierea de copaci, iar structura stratificată impermeabilă din plută contribuie la reducerea încălzirii globale datorită amprentei sale carbon negative.

Pardoseli Sustenabile
De ce să alegem WISE?
Fiecare placă de pardoseală Wise este construită bazat pe aceeași convingere puternică. Convingerea că pardoseala trebuie să fie mai mult decât o colecție de caracteristici. Că pardoseala trebuie să fie durabilă, bună pentru sănătatea ta, oferindu-ți confort maxim, având și impact pozitiv asupra viitorului planetei.

Amorim WISE
Amorim WISE este o pardoseală sustenabilă, fără PVC, montaj flotant sau lipit, 100% rezistentă la apă – alegerea ideală pentru orice spații interioare fără limitări. Cu un Strat intermediar din Plută Rigidă (Cork Rigid Core) pentru stabilitate dimensională consolidată și Rezistență Superioară la Uzură (Superior Wear Resistance) este potrivită pentru orice proiect rezidențial sau comercial. Are încorporat și un strat izolator suport din plută pentru o performanță suplimentară, care amplifică beneficiile plutei, oferind un plus de confort, temperatură optimă pe tot parcursul anului, reducerea zgomotului și confort în timpul mersului ca nicio altă pardoseală.

Amorim WISE ( W-I-S-E)
(WISDOM) FILOZOFIE
Oamenii Amorim WISE aplică experiența, cunoștințele și etica în alegerile lor. Ei știu că un mediu curat este vital și că pluta reprezintă soluția perfectă pentru casele lor.

IMAGINAȚIE
Ne putem imagina viitorul? Da. Luând faptele în propriile noastre mâini putem construi viitorul așa cum este planificat. Oamenii Amorim WISE sunt creativi și au așteptări mai mari de la branduri. Ei vor inovație, creativitate și produse inteligente. Amorim WISE răspunde acestor cerințe furnizând soluții de ultimă generație.

SUSTENABILITATE
Adoptarea unui mod de viață sustenabil este, tot mai mult, un angajament făcut de oameni. Atunci este natural să experimenteze și să adopte practici sustenabile. Amorim WISE este brandul care se adresează acestui public solicitant în creștere.

ENTUZIASM
În ciuda preocupărilor cotidiene, entuziasmul este una dintre caracteristicile publicului Amorim WISE. Acest atribut inspiră generațiile moderne să creadă într-un viitor mai bun și să acționeze pentru schimbare, datorită tehnologiei, sustenabilității sau noilor stiluri de viață. De ce Amorim WISE? Deoarece atunci când acești oameni găsesc un brand capabil să exprime acea ideie, drumul spre colaborare este deschis.

Beneficii:
+Impermeabil
Ideal pentru orice cameră inclusiv băi și bucătării.

+Climatic Pozitiv
Produs Pozitiv Climatic, cu amprentă carbon negativă datorită plutei, material 100% natural.

+Rezistență Superioară la Uzură
Potrivită pentru orice tip de proiect rezidențial, public sau comercial.

+Instalare în spații mari fără profile de trecere
Oferă aspect unitar în orice spațiu de până la 300 mp.
Fără rosturi de dilatație

+Tranziții estetice plăcute între camere.
Sistem de îmbinare Universal
Sistemul unghi/unghi oferă performanță de îmbinare extra puternică.

+Pregătire minimă a suportului
Poate fi instalată peste suporturile dure existente.

+Stabilitate dimensională consolidată
O pardoseală rezistentă făcută să dureze.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com