Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Parchet Pro Mocca Oak

0.00279

0.0411

53.88

55

Location : Cluj-Napoca

Pradoseala din Pluta cu decor de lemn.

Montaj prin lipire.
Dimensiuni: 1.230x200x4mm.
Clasa de rezistenta la trafic 42.
Compatibil pe incalzirea in pardoseala.

Ambalaj: 2,46 m2
Adeziv recomandat: MS260 in spatii uscate si MS550 in spatii umede.
Livrare 4-6 Saptamani

Amorim WISE Wood PRO este o colectie de pardoseli cu grosime redusa, cu performante inalte, ideal pentru spatii de instalare mari intrucat nu necesita rosturi de dilatare. Cu o selectie autentica de imagini de lemn, aceasta solutie sustenabila de pardoseli cu montaj prin lipire este dezvoltata sa raspunda oricarui proiect, chiar si in spatii comerciale cu trafic intens. Amorim WISE Wood PRO reprezinta echilibrul perfect intre performanta durabila si design, permitand chiar crearea de modele herringbone.

SUSTENABILITATE
PLUTA reprezinta o materie prima complet naturala, biodegradabila, regenerabila si reciclabila. Pardoselile Amorim WISE sunt alegerea durabila cu beneficii neasemuite, contribuind pozitiv la protectia mediului si la sanatatea si confortul oamenilor.

STARE DE BINE
Pardoselile Amorim WISE amortizeaza impacturile si ofera confort tactil, deoarece pluta se potriveste in mod particular cu echilibrul si starea de bine ale corpului uman. Flexibilitatea naturala a materialului are ca rezultat confort in miscare si comoditate tactila, usurand impactul asupra corpului nostru si reducand tensiunile in articulatii.

DESIGN
Amorim WISE combina inspiratia in cele mai pure valori ale naturii cu tehnologiile de ultima generatie. Pardoselile noastre unice utilizeaza tehnologii inovative pentru a spori proprietatile naturale ale plutei. Decorurile inspirate de la design-ul biofil pana la cultura traditionala Portugheza, Amorim WISE are solutia perfecta pentru a pune in valoare orice spatiu.

SRT (Superior Resistance Technology) - Strat protector bazat pe Tehnologie cu Rezistenta Superioara dezvoltat sa se adapteze sistemelor multistrat cu comportament excelent in spatii comerciale cu trafic intens.

Garantie Limitata pe Viata in spatii rezidentiale cu trafic intens.
Garantie 10 Ani in spatii comerciale cu trafic intens.

Standard francez care reglementeaza emisiile VOC - clasifica produsele in functie de nivelul de emisii VOC. Produsele noastre au fost clasificate in cel mai inalt standard A+.

TUV Proficert este un certificat international care se refera la emisiile VOC si calitatea aerului, certificand produsele care corespund diferitelor norme nationale cum ar fi AgBB (Germania), standarul VOC din Belgia, Finish M1, BREEAM, LEED V4, RAL-uz 120 si Eco Eticheta din Austria (Guideline uz 56). In Octombrie 2018 Amorim Cork Flooring a fost primul producator de pardoseli care a obtinut certificatul TUV datorita celui mai inalt nivel de calitate a produselor - Premium.

Certificat GREENGUARD - Este un certificat Nord-American care identifica produsele care au emisii scazute de agenti chimici, imbunatatind calitatea aerului in spatiile unde sunt utilizate. Produsele noastre sunt premiate cu certificatul GOLD. Cel mai strict certificat care asigura ca produsul este acceptat pentru utilizare in spatii cum ar fi scolile si locatiile de ingrijire sanitara.

Marcajul CE este o certificare care indica conformitatea cu standardele de sanatate, siguranta si protectia mediului pentru produsele vandute in Spatiul Economic European (SEE).

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com