Materiale constructii / Parchet - Faianta - Gresie - Covoare - Placi Decorative

Parchet Eco Diamond Oak

0.00254

0.03716

47.79

50

Location : Cluj-Napoca

Parchet Pluta cu film printat cu decor de lemn.
Clasa Trafic: 33.
Garantie 25 Ani.

Montaj flotant cu sistem de imbinare patentat Corkloc.

LEED-5 pcte. / BREEAM-8 pcte.
Agrementat pentru incalzire in pardoseala R=0.11 m2K/W.
Confort Termic / Confort Acustic - 17 dB

Pretul afisat este per m2 si include TVA.
Împachetare: 1,806 mp.
Livrare 4-6 Saptamani

Resist ECO reprezinta o suprafata fara continut de PVC disponibila intr-o gama extinsa de modele de lemn. Dezvoltat ca sa reziste nevoilor vietii noastre de zi cu zi si in spatiile comerciale datorita rezistentei la uzura si a conformitatii calitatii aerului interior. Stratul superior din pluta ofera produsului un confort remarcabil, reducand sunetul pasilor. Combinatia perfecta dintre frumusetea lemnului si performanta, stabilitate, confort si intretinere usoara.

Cu 3,5 mm de pluta care provine dintr-o sursa sustenabila si un strat decorativ prietenos cu mediul de o rezolutie inalta , Resist ECO ofera o solutie de placare a pardoselilor verde care ofera toate beneficiile unice ale plutei si decoruri impresionant de realistice. Fara emisii de ftalati nocivi, ceea ce contribuie la o calitate mai buna a aerului, aceasta solutie reprezinta alegerea ecologica printre semenii sai. Resist ECO a fost conceput in special ca sa reziste conditiilor de trafic intens - atat intr-o casa plina de viata si de copii cat si in spatii publice sau comerciale aglomerate de trecatori aflati in rutina lor zilnica.

HPS (High Performance Surface) a fost dezvoltat in special pentru spatii cu trafic intens, cum ar fi cele comerciale, business sau spatii publice de interes general. Acest finisaj cu performante sporite are un strat protector in plus combinat cu o Tehnologie de Nano-Granule, unde granule extrem de mici sunt incorporate intr-un strat superior pentru performante sporite cum ar fi rezistenta la zgarieturi, alunecare, rezitsenta la murdarie si pete.

Beneficii:
+ Liniste
Functioneaza ca bariera de zgomot intre pardoseala si camerele dedesubt si reduce zgomotul pasilor cu pana la 53 %.

+ Izolatie Termica Naturala
Temperatura optima a pardoselei pe tot parcursul anului care contribuie la confortul general al spatiului.

+ Confot in Timpul Mersului
Confort unic in miscare, chiar si in timpul mersului descult, datorita flexibilitatii naturale a plutei.

+ Rezistenta la Impact
Proprietatea de amortizor de socuri mecanice va ofera un parchet cu durata lunga de viata, datorita compresibilitatii si elasticitatii plutei.

user

Interio Products

0755107733

interio.products@gmail.com