Real Estate

CASE NOI TRIPLEX ZONA VETERANI ALEXANDRIA

6.60598

97.50848

132.1k

135k

Location : Alexandria

ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!!


PROIECT NOU IMOBILIAR CASE NOI TRIPLEX ZONA VILE VETERANI OFERTA EXCLUSIVA ACTIV IMOB ALEXANDRIA ZERO COMISION LA CUMPARERE 0720722858


Noul proiect imobiliar dispune de o amplasare excelenta in cartierul nou de vile Veterani al orasului Alexandria pe Str. Marasesti , ceea ce face ca accesul catre acest proiect rezidential sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta .In imediata apropiere sunt dispuse magazine comeriale de profil cum sunt Profi , La Doi Pasi , Piata Agroalimentara sau Peny, Kaufland ,Jisk ,Piata Centrala si Carrefour , la care se poate ajunge in doar cateva minute cu masina , Centre de invatamant , Clinici Particulare , Unitati Spitalicesti sau Bancare , Institutii de Stat.Proiectul dispune pe langa acest amplasament excelent si de un concept foarte bun fiind gandit inca de la inceput de dezvoltatorul acestuia ca un proiect rezidential cu o functionalitate foarte buna .Casele puse la vanzare in cadrul proiectului sunt foarte generoase si inteligent compartimentate , luminoase ,insotite de balcoane ample , echipate si contorizate separat la toate utilitatile. Oferim consultanta financiara gratuit specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor ,destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta in incinta imobilului.


Proiectul asigura realizarea unui imobil modern , casele prezinta o functionalitate ridicata si un design atractiv ,dar si inteligent in acelasi timp. Gradul de rezistenta seismica a imobilului este 8,1. finisajele interioare sunt compuse din tencuieli de ciment si zugraveli din vopsea lavabila.Acoperisul are in componenta grinzi lemn 15/15 , asteriala , folie anticondens, tabla BYLKA . Podul a fost izolat cu spuma poliuretana ignifuga + vata minerala . Termoizolatia peretilor exteriori este realizata din polistiren expandat ignifugat (EPS 80)cu strat exterior decorativ.Pardoselile realizate din gresie ceramica in bai si bucatarie si parchet laminat in dormitoare si camera de zi .Peretii din bucatarie si baie sunt placati cu faianta iar baile dispun de obiecte sanitare.Tamplaria este din PVC cu geam termopan tripan . Usa de la intrare in imobil este din metal pentru o siguranta ridicata. Imaginile in format 3D au caracter strict de prezentare.


1. Beneficii oferite de zona:


CASELE TRIPLEX sunt amplasate in orașul Alexandria . Cel mai nou cartier de vile rezidential avand constructii noi si moderne beneficiati de toate utilitatile (apa , gaze , canalizare , electricitate . strazi asfaltate , trotuare pavate si iluminat stradal public ) .


2. Beneficii tehnice ale ofertei:


Casele au un regim de inaltime p+1 - aproximativ 120 mp utili si au in proprietate teren de aproximativ 120 mp .


Compartimentare = DECOMANDAT


- parter = 1 hol ,1 living room , 1 bucatarie , 1 baie , casa scarii si 1 terasa


- etaj = 1 hol , 3 dormitoare , 1 balcon si 1 baie


Accesul la camerele de la etaj se face pe scara de beton . Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan TRIPAN cu tamplarie pvc, INSTALATIE DE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA la parter si calorifere la etaj , CENTRALA GAZ PROPRIE , calorifere, obiecte sanitare, usi interior si usa metalica.Imobilul este bransat la toate utilitatile : apa – canalizare , gaze ,curent electric . Contorizarile sunt individuale pentru fiecare locatie in parte si fiecare proprietar are parcare in curte . Ansamblul de case este prevazut cu drum asfaltat si iluminat stradal. Zona cu acces catre centrele comerciale, medicale si institutiile publice din zona .


NU SE PERCEPE COMISION LA VANZARE .


CASELE SUNT OFERITE LA VANZARE EXCLUSIV DE AGENTIA IMOBILIARA ACTIV IMOB ALEXANDRIA


PENTRU VIZIONARE , REZERVARE SI CUMPARARE VA RUGAM SA SUNATI LA NR 0720722858 CRISTIAN GLAVAN


ID ACTIV IMOB: 213028 CASA te bucuri


user

Cristian Luci Glavan

0720722858

cristian.glavan@activimob.ro