Real Estate

VILA-CASA - BIROU-CONCEPT UNIC-PIPERA-TUNARI-295000E-COMISION 0

15.01561

220.75716

289k

295k

Location : București

1.OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: VILA - CASA SI BIROU!


CONCEPT UNIC IN ZONA PIPERA - TUNARI !


CASA ESTE PE PERSOANA FIZICA SI NU SE APLICA TVA!


1. Beneficii oferite de zona: Compania imobiliara Activimob - CASA TE BUCURI - are placerea de a va prezenta spre vanzare, o vila inedita prin materialele de cea mai buna calitate, prin arhitectura ei, construita intr un stil modern, stil ce respecta proportiile numarului de aur si anumite principii FENG SHUI. Cateva exemple de astfel de cladiri care respecta aceste proportii si sunt renumite, ar fi: Sagrada Familia (Spania), Domul din Milano (Italia), Casa Poporului.


Proprietatea ce face obiectul ofertei noastre de vanzare, se afla situata in zona de Nord de Bucuresti si anume in zona Pipera - Tunari - Ilfov si in apropiere de magazinele si mijloacele de transport din zona dar si scoli si gradinite precum Scoala Americana aflata la 5 minute de mers cu masina.


COMISION 0 LA CUMPARATOR!


2. Beneficii tehnice ale ofertei: Casa individuala prezentata este deosebita si prin maniera in care este impartita, ea avand 2 bucatarii, cate o bucatarie pe fiecare nivel. De asemenea pentru a merge la etaj, exista scara exterioara de beton frumos amenajata, astfel incat viitorii locatari pot avea si un spatiu intim. Aici pot locui 2 familii - parintii si copiii sau exista varianta sa se locuiasca la parter, iar la etaj sa se amenajaze un spatiu foarte frumos de birou sau chiar un sediu de firma. Imobilul are un regim de inaltime p+1 si are in proprietate teren de aproximativ 370 mp din care amprenta casei este de 100 mp, astfel ca ramane curte libera de 270 mp.


Casa are 6 camere dispuse astfel: la parter avem un living, o bucatarie, 2 dormitoare, un birou si 2 grupuri sanitare, iar la etaj avem un dormitor mare, o baie, o bucatarie si un living spatios si luminos de aproximativ 42mp si un balcon de 9mp. Aceasta unitate in pretul afisat se va preda finisata astfel:


- la alb cu glet de la Benjamin Moore,


- baile echipate cu produse Geberit, Grohe, Kludi si Kessel.


- usi de exterior


- Centrala termica ce va fi montata este Wiessmann de 25kW cu boiler monovalent 120 litri - automatizare digitala, senzor pentru temperatura apei


- In acest moment suntem la glet - 2 straturi cu Fino Grande + plasa si un strat Fino Bello de la Baumit. Casa se mai poate personaliza prin alegerea finisajelor de catre clientul cumparator.


Vila este foarte bine construita si nu s a facut rabat de la materialele de constructii folosite, astfel s au ales cele mai eficiente materiale din piata de constructii.


- Fundatia casei are o adancime de 1,20m si aceasta este izolata cu strat de 40 cm de material ecologic ce confera izolatie de casa pasiva.


- Fierul utilizat este de 16, etrierii sunt din 10 in 10 cm,


- Betonul folosit este Heidelberg Cement.


- Constructia si impartirea casei este realizata din caramida de 30 cm grosime la exterior si 12 cm grosime la interioare - Porotherm Profi de cea mai buna calitate. Aceasta caramida prin maniera ei de montare, izoleaza termic si evita infiltratiile de apa. Izolatia termica a casei a fost efectuata cu vata bazaltica Rockwool MaxDual Densiti de 15 cm. Tencuiala din interior de 2 cm este realizata la mana, iar cea exterioara de asemenea. Cladirea are 2 placi de beton iar sapele sunt trase cu plasa de armare.


-Profilele folosite la geamuri sunt de cea mai buna calitate si anume profil de aluminiu belgiene de la Reynaers (pachet sticla 52mm cu 3 foi grosime de 6mm Planistar Sun / 18 Argon bagheta termica / 4 Float / 18 Argon bagheta termica / 6 Lowe.


- Acoperisul tip terasa este garantat 35 ani, fiind folosite cele mai bune materiale de la Bauder - Germania.


- Izolatia terasei s a realizat cu polistiren extrudat de 20 cm cu densitatea de 200, iar aticul cu extrudat de 5 cu densitate 200, toate acestea conferind o izolatie de casa pasiva. Incalzirea imobilului se face prin pardoseala Rehau - teava fiind de 17, astfel s a mers cu pachet complet Rehau pe tot ce inseamna termice si sanitare. Garantia acestui pachet este sustinuta de o asigurare din partea Rehau - Germania, astfel daca apar situatii neplacute, firma Rehau va plati 1 milion de euro despagubiri pentru daunele materiale.


Vila se va preda cu toate utilitatile aferente - inclusiv canalizare.


PRETUL VILEI ESTE DE - 295000 EURO


COMISION 0 LA DUMNEAVOASTRA LA CUMPARATOR!


OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.


3 Unde se poate petrece timpul liber: Proprietatea dispune de 3 locuri de parcare dar si de spatiu liber atat pentru amenajarea unui foisor cat si pentru o mini piscina


ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 210810

user

Janina Peste

0731227886

janina.peste@activimob.ro