Real Estate

VILA-RAHOVA-ALEXANDRIEI-LEROY MERLIN-420MP TEREN-172800E-COMISION 0!

8.79226

129.49301

169.2k

172.8k

Location : București


OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1 Beneficii oferite de zona: Agentia imobiliara Activ Imob are placerea de a va prezenta spre vanzare o vila individuala ce este amplasata in zona Cartierul Independentei – Haliul din zona rezidentiala Bragadiru, zona aflata in apropiere de Leroy Merlin . Casa este situata in apropiere de mijloacele de transport din zona – STB.


2 Beneficiile ofertei : Vila construita in 2015, are un regim de inaltime p+1+p cu o suprafata totala a terenului de 420 mp, cu o amprenta a casei de 84 mp si cu o suprafata a casei de 130mp. Curtea este frumos amenajata cu gazon, braduti, pomi fructiferi, loc de joaca pentru copii cu jucarii precum -trambulina, tobogan,balansoar, casuta- spatii de parcare dar si magazie pentru unelte. Imobilul are fundatie continua –betonata si este construita pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este din caramida Porotherm de 30 de cea mai buna calitate, peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren de 10cm. Locuinta are 5 camere, o terasa amenajata cu un superb foisor , 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, o camera tehnica, 2 spatii de depozitare- dressing dar si o bucatarie suplimentara de vara dotata cu un beci de aproximativ de 8 mp. Casa este dispusa astfel: la parter avem living cu iesire spre terasa casei, o bucatarie inchisa (casa se vinde cu bucataria mobiltata si utilata)un dormitor, o camera tehnica si o baie. Din livingul primitor si relaxant, avem iesire in curte pe o tarasa modern amenajata. La etaj avem 3 dormitoare spatioase (2 dintre dormitoare vor ramane mobilate in pretul prezentat), 2 spatii de depozitare, 2 balcoane si o baie mare pe holul etajului. Accesul spre pod se face pe scara rabatabila. Podul are la coama aproximativ 2 metri si se intinde pe o suprafata destul de mare astfel incat acesta poate fi utilizat atat pentru spatiiu de depozitare cat si crearea unui loc de joaca pentru copii sau a unui birou. Casa este bransata la toate utilitatile. Strazile sunt astfaltate si iluminate, astfel incat accesul la vila este facil atat cu masina cat si pietonal.


Pretul este de 172800 Euro!


COMISION 0 LA DUMNEAVOASTRA LA CUMPARATOR!


3. Situatia juridica: acte la zi


Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.La noi veti gasi aproape tot ceea ce cautati la o casa: curte mare cu locuri de parcare. Spatiu amenajat cu gazon, spatiu de joaca pentru copii si terasa mare si amenajata cu tot ce este necasar pentru a petrece timpul liber intr un mod cat mai placut. Casa cu multe camere , anexe si multe spatii de depozitare.


Va asteptam acasa!


ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 212727


user

Janina Peste

0731227886

janina.peste@activimob.ro