Real Estate

VILA-RAHOVA-ALEXANDRIEI-LEROY MERLIN - 99000E- COMISION 0!

5.05154

73.94102

94.51k

99k

Location : București


1.OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


Beneficii oferite de zona : Agentia Activ Imob – Casa te bucuri – are placerea de a va prezenta o vila ce face parte dintr un triplex. Oferta este amplasata la 5 minute de mers pe jos de Soseaua Alexandriei in apropiere de Mega Image, Leroy Merlin si de mijloace de transport STB.


2. Beneficii tehnice ale ofertei:. Casa construita in 2017 are un regim de inaltime p+1+p si are in proprietate teren de 150 mp . Imobilul este construit pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor este din caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren de 10 . La parter gasim bucatarie inchisa, un grup sanitar, living spatios si luminat cu acces catre terasa din curte. La etaj avem 2 dormitoare si o baie pe hol pentru cele 2 dormitoare. Vila este bine construita, frumos si armonios finisata. Ea se vinde in pretul prezentat cu bucataria mobilata si complet finisata cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie pvc, centrala proprie, calorifere, obiecte sanitare, usi de interior si usa metalica. Casa este bine construita, frumos si armonios finisata.


CASA DISPUNE DE O TERASA AMENAJATA CU FOISOR SI CU LOC DE GRATAR , SPATIU IDEAL DE A PETRECE TIMPUL LIBER CU FAMILIA SI PRIETENII!


Unitatea este bransata la toate utilitatile : apa , gaze, curent electric, cablu tv.


Zona Cartierul Independentei este o zona in plina dezvoltare cu acces catre centrele comerciale din zona -Penny, Mega Image, Lidl .


Pretul este de 99000E.


Comision 0 la cumparator!


OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.


Agentia Imobiliara Activ Imob detine logistica necesara pentru vanzarea si in Cryptomonede pana deveniti proprietar in forma autentica la notar.3. Situatia juridica :ACTE LA ZI – MUTARE IMEDIATA!


ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 211741

user

Janina Peste

0731227886

janina.peste@activimob.ro