Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07636

1.1163

1.44k

1.5k

Location : București

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru noi e pur şi simplu o zi minunată, în care vrem să împărtăsim cu voi un nou proiect vestimentar.

Albastrul a devenit o alegere de culoare foarte populară pentru costume. Există multe nuanțe diferite de albastru, ceea ce face ca aceasta culoarea să fie versatilă pe tot parcursul anului. Alegeți culori mai închise pentru setări formale și economisiți culori mai deschise pentru cele casual. Includeți cravate, încălțăminte și accesorii pentru a vă completa ținuta. Cu o coordonare adecvată, te poți îmbrăca într-un costum albastru oriunde te duci. Văd tot mai mulți bărbați care poartă costume albastre. Nu bleumarin, nu albastru închis, ci un albastru Royal. Prima regulă atunci când începi să porți costume este să te asiguri că ai baza: un costum bleumarin și unul gri închis. Ori, eu bănuiesc că mulți bărbați, influențați de moda actuală, își încep și termină garderoba profesională cu un costum albastru. Ceea ce nu e tocmai bine. Un astfel de costum este prea puțin formal pentru multe dintre circumstanțele unde îl regăsesc. Sau, mai bine spus, un costum bleumarin va arăta mult, mult mai bine atunci când mergi la serviciu, la un interviu sau la o întâlnire cu un client. În schimb, un costum albastru poate fi potrivit la o petrecere puțin mai simandicoasă între prieteni, la o cununie civilă, sau orice alt eveniment social, preferabil pe timp de zi și vara.

Mi se pare ciudat că, tocmai acum, când costumele negre, prea formale pentru a fi purtate pe parcursul zilei, dispar treptat din peisaj, să ajungem în extrema cealaltă: costume prea puțin formale purtate acolo unde nu-și au locul. Mulți îmi vor reproșa că, dacă am purta toți gri închis și bleumarin, nu ar mai ieși nimeni în evidență. Cum am susținut și aici, consider că un costum realizat la comanda are numeroase avantaje. Cu două costume, gri închis și bleumarin, două perechi de pantofi oxford, o pereche neagră și una maro, câteva cămăși albe și o cravată de calitate, poți arăta impecabil în aproape toate situațiile: la serviciu, la nunta proprie sau a altora, la interviuri, ieșiri la teatru, petreceri formale și multe alte evenimente sociale. Să arăți impecabil cu o economie importantă de mijloace e un avantaj de care femeile, de exemplu, nu se pot bucura. Mă gândesc în primul rând la veșnica dilemă cu rochia purtată deja la o altă nuntă. Și nu e adevărat că nu poți ieși în evidență, ideea e, însă, percepută greșit: nu trebuie să ieși în evidență cu fiecare ținută, ( deși, uneori, rar, e recomandat), ci prin modul impecabil și subtil de a te îmbrăca.

In cazul in care esti in cautarea pantofilor ideali si nu reusesti sub nicio formă să ii gasesti, nu te descuraja! Toate dorintele tale in materie de incăltăminte pot fi implinite, dacă te orientezi către artizani care se ocupă cu crearea pantofilor la comandă. Multe afaceri s-au orientat spre incăltămintea custom made, clientul putandu-si crea modele dupa bunul sau plac, care să ii vină perfect pe picior. Este adevarat că preturile pot fi mai piperate, dar este si normal. Confortul se plăteste, dar isi merită cu sigurantă banii. Iar pentru persoanele cu marimi dificile la picior, fără indoială că acestă este colacul de salvare! Combinatiile de culori, materiale si modele de pantofi care iti stau la dispozitie sunt atat de numeroase, incat este imposibil sa nu gasesti o variantă care să te reprezinte. In plus, Nedelcu Marian Shoes oferă posibilitatea sa iti personalizezi pantofii cu anumite accesorii care te reprezintă. Incăltămintea este ca o carte de vizita pentru bărbați, motiv pentru care nu trebuie sa te zgarcesti atunci cand vine vorba de calitatea acesteia. Pantofii la comandă sunt o solutie ideală pentru ca look-ul tău sa fie demn de revistă, fără ca picioarele tale sa fie sacrificate, iar confortul să fie un concept demult uitat.

Mercedes-Benz 190 SL a fost conceput pe baza modelului 180, dupa un proces de dezvoltare asemănător cu cel utilizat la construcția lui 300 SL, asanblat la rândul său cu ajutorul unor componente structurale deja existente. Dar, spre deosebire de faimosul coupe cu uși ‘’Gullwing’’, roadster-ul 190 SL nu a fost conceput ca o mașină sport veritabilă, ci ca un GT elegant și sportiv cu două locuri. Caroseria, desenată de Karl Wilfert și Walter Hacker, a derivat stilistic din predecesorul său. Șasiul a fost construit pornind de la cadrul scurtat al modelului 180. Performanțele dinamice mai puțin radicale ale lui 190 SL au făcut ca acest model să nu necesite o constructie sofisticată de tip spaceframe, așa cum s-a intâmplat în cazul lui 300 SL. Acest exemplar are 7.480 de kilometri parcurși si poate fi admirat in galeria auto Tiriac Collection.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro