Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07619

1.12082

1.47k

1.5k

Location : București

Stilul este o artă, la fel ca pictura, muzica sau literatura. El îmbină tradiţia cu inovaţia, clasicismul cu modernismul, ceea ce am moştenit cu ceea ce modelăm în zilele noastre. Chiar dacă unii afirmă ca stilul este un moft și un mod irațional de a ne exprima dorințele, acesta este determinat de vârstă, cultură, de sistemul economic și social. Felul în care te îmbraci și hainele pe care le porți, reflectă personalitatea ta, modul de viață și valorile tale. Dar pentru ca imaginea ta să aibă un contur propriu, trebuie să ai curajul să experimentezi și să explorezi!

Pentru ca stilul tău să adopte moda, trebuie să știi ce ți se potrivește și ce nu, pentru a face alegerile vestimentare corecte. Iar pentru acest lucru este nevoie de timp și exercițiu. Pentru a-ți dezvolta un stil vestimentar care să fie flexibil și să se adapteze modei, trebuie să îți cunoști corpul, să îți accepți micile defecte și să încerci să le estompezi, să porți cu mândrie acel obiect vestimentar care îți definește stilul. Moda în îmbrăcăminte reprezintă nu în ultimul rând grija pentru corectitudinea hainelor, a gustului, a atitudinii. Aceasta e capricioasă, însă eleganţa este statornică şi ne însoţește toată viaţa. Chiar daca nu ai un buget foarte mare, este esential sa achizitionezi haine de calitate. Decat sa cumperi 10 piese de imbracaminte ieftine, mai bine alegi 5 dar care sa fie de calitate superioara. Astfel, nu doar ca te vei putea bucura de ele o perioada mai lunga de timp, dar vei reusi si sa arati minunat, si asta pentru ca majoritatea hainelor calitative au o croiala care avantajeaza orice corp. In plus, materialele folosite sunt foarte bune, ceea ce inseamna ca nu te vei confrunta cu nici un fel de disconfort sau iritatii. O mare parte din hainele ieftine sunt confectionate din materiale sintetice, lucru care duce la iritarea pielii, mai ales in cazul persoanelor alergice sau cu piele foarte sensibila.

Cu toate acestea, industria fashion nu reprezinta un domeniu lipsit de interes pentru barbati. Dimpotriva, stilul masculin are puterea de a oferi domnilor o imagine plina de incredere si siguranta, caracterizandu-se prin putere si eleganta. De asemenea, vestimentatia masculina nu inseamna doar o camasa alba si un costum, ci este compusa dintr-o paleta larga de piese, iar piesele pot fi combinate in functie de trasaturile fiecarui barbat in parte si de cadrul ales pentru a aborda o anumita tinuta. Croitoria modernă la comandă încă utilizează tehnici tradiționale și, în ciuda progreselor tehnologice, este încă văzută ca o formă de artă cu înaltă calificare, spre deosebire de o știință exactă. Într-o lume în care producția de masă și îmbrăcămintea gata confecționată domină lumea modei, rolul nostru a devenit din ce în ce mai esențial. The Man's Book este recunoscută drept casa de costume la comandă și aici veți găsi cele mai bune produse de croitorie tradițională și modernă.

În spatele fiecărei pereche de pantofi finitã se află poveștile personale ale manufacturierilor. Încă de la început, pantofii lucrați manual erau considerați accesorii unice și exclusiviste, care veneau cu bogăția inestimabilă de know-how de la generații de artizani. Povestea pantofilor realizați manual începe cu alegerea materialelor. Pieile, modul de realizare și măiestria sunt ingredientele de bază ale unui produs grozav. Suntem zilnic in cautarea perfectiunii, iar pantofii pe care-i purtam nu sunt simple articole vestimentare, ci spun o poveste: povestea noastra. Cat de des gasim pantofii realizați la comanda care ne scriu povestea, care transmit starea noastra sau care ne dau incredere? Sezon de sezon, observam “clone” peste tot in jurul nostru, persoane care se imbraca si se comporta aproape la fel. Vrem sa facem parte din “armata clonelor” sau dorim sa ne desprindem usor de standardul vestimentar trecator? Alternativa fenomenului, cel putin de la glezne in jos, ar fi incaltamintea la comanda. Deja un concept care a prins avant si incredere in Romania, ideea de a-ti adapta piesele vestimentare dupa stil (si nu invers, ca pana acum) ofera cu totul alte rezultate. Oricati clienti ar accesa acest serviciu, produsele nu vor fi niciodata identice, astfel incat sa se creeze un trend sau sa se regaseasca vreun numitor comun. O prima situatie pe care o putem remedia este cea in care suntem nevoiți sa asortam pantofii cu o tinuta pe care deja o avem, astfel incat sa proiectam o imagine stabila, omogena si fara dezacorduri. Este greu sa gasesti perechea perfecta pentru acest scop, insa ar fi relativ facil sa o creezi.

De cele mai multe ori, pantofii care ne rapesc privirile sunt dezamagitori atunci cand ii probam, mai ales din cauza materialelor folosite sau a calapodului incomod, iar cand ne gandim ca trebuie sa ii incaltam timp de mai multe ore la serviciu sau in cadrul unui eveniment de durata, alegerea devine imposibila. Salvarea vine si de aceasta data de la Casa De Comenzi Nedelcu Marian Shoes unde ne putem alege materialele, calapodul si putem controla gradul de confort.

Țiriac Collection reprezinta un concept unic in Romania, fiind prima colectie personala ce include modele impresionante de vehicule si motociclete, produse incepand cu anul 1899 pana in prezent. In galerie sunt expuse mai mult de 150 din cele peste 300 de unitati ale domnului Ion Tiriac, iar fiecare dintre acestea are o poveste aparte. In spatele modelelor prezente in galerie, vizitatorii vor descoperi atat istorii fascinante, cat si fosti proprietari celebri. Aici, pasionatii vor regasi si singura colectie din lume ce contine cele 6 Rolls Royce Phantom clasice produse pana in anul 1972. Galeria Țiriac Collection se afla în Otopeni, în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă, și a fost inaugurată la data de 28 noiembrie 2013. La momentul inaugurării spațiu expozițional prezenta plublicului 70 de unități. În urma unor lucrări de extindere ce au avut loc în primăvara anului 2015, galeria și-a mărit spațiul de expunere, incluzând în prezent 170 de mașini și motociclete de colecție. 1947 Rolls-Royce Silver Wraiht by Hooper – nou intrat în Galeria Țiriac Collection – este unul din doar două astfel de modele produse vreodată. Aceste completează impresionata serie de 13 modele clasice Rolls-Royce prezente deja în Galeria Țiriac Collection, printre care și unica serie completă de modele Rolls-Royce Phantom I-VII din lume. Acest Rolls-Royce Silver Wraith din 1947 este unul din doar două exemplare decapotabile produse de celebrul carosier Hooper. Exponatul a fost restaurat în atelierul Țiriac Collection fiindu-i acordată o atenție deosebită în timpul procesului de vopsire, recondițioanare a elementelor din lemn și a tapițeriei de piele.

La sfârșitul anilor 1940, Silver Wraith era considerat modelul de top al Rolls-Royce. Ca atare mjoritatea celor 1.883 de șasiuri livrate în cei 13 ani de fabricație erau echipate cu două tipuri de caroserie: berlină și limuzină. Excepțional de rare au fost însă modele Silver Wraith livrate cu caroserie cu două uși, dar și mai rare decât acestea au fost cele decapotabile care erau considerate Silver Wraith-ul suprem. Acest model este propulsat de un motor cu șase cilindri în linie care dezvoltă 125CP având o capacitate cilindrică de 4.257, transmisie manuală cu patru trepte, suspesnie față independentă cu arcuri, punte spate cu arcuri semi-eliptice, amortizoare reglabilem frâne față hidraulice și fârne spate mecanice. Ampatamentul modelului este de 322,5cm.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro