Real Estate

Vanzare apartament 2 camere in centrul Bucurestiului, zona piata Unirii

12.9796

190.82399

249.8k

255k

In centrul Bucurestiului, pe strada Radu Voda la nr. 20 se ridica proiectul nostru care in momentul de fata este unicat pe piata prin prisma pozitionarii sale si ofera diverse tipuri de apartamente cu compartimentari inteligente si finisaje de lux. Imobilul P+3E cuprinde locuinte de doua si de trei camere de calitate premium, cu finisaje și dotări de excepție și design inovator, cu terase generoase sau gradina chiar in inima Bucurestiului. Imobilul este prevazut, cu locuri de parcare subterana cu incarcare electrica.

Piata Unirii este doar la 2 pasi la fel ca si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber printre care enumeram Centrul Vechi, cheiul Dambovitei, Parcul Unirii si Unirea Shopping Center.

Accesul se poate face super simplu din orice parte a orasului locatia noastra fiind conectata excelent la toata mijloacele de transport in comun. Statia de metrou este in imediata apropiere, la fel si statii de autobuze ce vin si pleaca dinspre si spre toate colturile orasului.

Tot in apropiere gasim si cele mai bune scoli si licee din Bucuresti, dar si Teatrul National sau Biblioteca Nationala.
Astfel, fie ca veti alege sa locuiti in proiectul nostru, fie vreti sa faceti o investitie pe termen lung, indeplinim cele mai inalte standarde de exigenta.

Pe scurt, mai central nu se poate.

www.raduvoda20.ro

ZAHARIA MIHAI

0729946970

office@raduvoda20.ro