Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07619

1.12082

1.47k

1.5k

Bună seara, vă prezentăm fitting-ul unui costum creat la comandă dintr-o țesatură premium Super 100's Lână 100% 270 de g/m. Reverul este Peak cu o lățime de 12 cm iar buzunarele inferioare sunt 3 la număr prevăzute cu clapete.
Sacoul este Half Canvas 3 roll 2 cu buzunarul de la piept a barchetta si dublă despicare in spate. Butonierele mânecii sunt 3 la numar oblice si funcționale.

Cravata este realizată din mătase de Macclesfield, model floral, culoare predominantă verde. 100% mătase de Macclesfield. Executata integral manual in Bucuresti. Compoziția este Lana Doppia Garza Nera 240 gr. & Pânza Bumbac Matched. Construcția este 3-Fold & Hand-rolled Edges. Mătasea este imprimată manual intr-un mic oraș din Anglia numit Macclesfield folosind un proces laborios de imprimare, neschimbat de secole.

Cămașa este de asemena realizată la comanda având un guler semi spread iar inchiderea manșetelor se face cu butoni. Pantalonii sunt fără bucle de curea cu betelia inalta de 5 cm și ajustare laterală. Aceștia au un pliu iar manșeta este de 4 cm. Șosetele sunt Falke Nutmeg Mel și au o compoziție de 98% cotton și 2% elastane.

Pantofii sunt One Piece Vitello mod 6 realizați de Nedelcu Marian Shoes dintr-o piele de vițel cu print de croco. Acestia au o talpă construită mecanic si sunt finisați și vopsiți manual in cel mai mic detaliu. Sketch-ul husei este reprezentativ pentru acest proiect și reprezintă o scurtă scenetă cu tema acestui costum. Termenul de execuție este de 4 - 6 săptamani.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro