Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.08634

1.26342

1.62k

1.7k

Bună seara, vă prezentăm fitting-ul unui costum creat la comandă dintr-o țesatură premium Super 100'S Lână 100% 270 de g/m. Sacoul este Half Canvas 3 roll 2 cu buzunarul de la piept a barchetta si dublă despicare in spate. Butonierele mânecii sunt 3 la numar oblice si funcționale. Stilul umarului este Spalla Camicia iar buzunarele inferioare sunt aplicate si fără clapetă.

Cravata este realizată din mătase cu model paisley si culoare predominantă portocaliu. 100% mătase de Como. Aceasta este executată integral manual in Bucuresti de the urban ties. Como este de secole cea mai cunoscuta zona din Italia pentru fabricarea matasii pentru cravate. Ne-am gasit inspirația pentru colecții in arhivele acestor manufacturi cu tradiții minunate si o mătase de cea mai inaltă calitate. Interlining Lana Doppia Garza Nera 240 gr. & Panza Bumbac Matched. Constructie 3-Fold & Hand-rolled Edges.

Căptușeala este una specială. Apoteoza lui Homer il reduce pe Homer la un fragment de statuie rupt, o relicvă, in timp ce templul solid al muzei se topește. Cămașa este de asemena realizată la comandă având un guler semi spread iar inchiderea manșetelor se face cu nasturi. Pantalonii sunt fara bucle de curea cu betelia inaltă de 5 cm si manseta lată de 4 cm. Tipul de inchidere al acestora se numește Gurkha.

Pantofii sunt creație Nedelcu Marian Shoes. Acest model este un Oxford vopsit manual in tonuri de coniac si maro iar talpa este cusuta la 2 ace având un total de 394 de cusături manuale. Șosetele sunt Falke Airport Brown. Grație combinării inovatoare a lânei premium merino pe suprafata exterioară si a bumbacului fin la interior această șoseta garantează un excelent reglaj al temperaturii si confort imbatabil.

Sketch-ul husei este reprezentativ pentru acest proiect și reprezintă o scurtă scenetă cu tema acestui costum.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro