Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.08653

1.27216

1.67k

1.7k

Bună seara, vă prezentăm fitting-ul unui costum creat la comandă dintr-o țesatură premium Super 110'S, Lână 100% ce are greutatea de 275 de grame pe metru liniar. Aceasta face parte din colecția Steady și se poate purta în toate cele 4 anotimpuri. Țesătura este o alegere primară pentru un costum formal datorită fineței la atingere cât și pentru confortul pe care il oferă.

Reverul acestui costum este unul Peak cu o lățime de 12.5 cm. Tipul de inchidere al sacoului este 3 roll 2. Cea de-a 3-a butonieră de sus este funcțională dar nasturele este ascuns. Buzunarul de la piept este a barchetta iar cele inferioare sunt aplicate și fără clapetă. Stilul umarului este Spalla Camicia iar butonierele mânicii sunt 3 la numar, oblice si funcționale.

Butoniera lucioasa (Asola Lucida) a reverului, provenită cel mai probabil din regiunea Abruzzi din Italia, e preferată de asemenea și in Paris, o numesc Butonieră Milaneză. Având in vedere orele de lucru si măiestrie investite in crearea butonierei handmade, această lucrare unicată și exclusivistă își merită cu siguranță momentul sau de glorie si apreciere.

Un nasture natural face cu siguranță ca vestimentația să fie una specială. Acesta este real horn iar mix-ul de culori se integrează perfect in acest proiect. Sacoul este Half Canvas iar în partea posterioară are dublă despicare.
Căptușeala este una specială. Aceasta este custom made inspirată dintr-ul tablou al celebrului pictor Salvador Dali și reprezintă apariția unei fețe și a unui vas de fructe pe o plajă.

Cravata este realizată din mătase Ancient Madder cu imprimeu Vintage Medallion, culoare predominantă galben. 100% mătase de Macclesfield. Aceasta este executată in București, într-o construcție cu 3 împaturiri și margini rulate și cusute manual. Mătasea este imprimată manual intr-un mic oraș din Anglia numit Macclesfield folosind un proces laborios de imprimare neschimbat de secole.Nicio altă metodă de imprimare nu produce culori atât de intense.

Cămașa este de asemenea realizată la comandă având un guler semi spread iar inchiderea manșetelor se face cu nasturi. Tipul de inchidere al pantalonilor se numește Gurkha. Acesta înlocuiește clasica curea dar in același timp ajustarea este una similară acesteia. Pantalonii au un pliu iar mașeta acestora este de 4 cm raportată la lațimea reverului.

Pantofii sunt creație Nedelcu Marian Shoes Hand Welted in România. Pentru a trece firul printr-o gaură de cusătură, acul trebuie să treacă printr-o piele de 2,5 mm din piele sudată, 5 mm din piele branțată, 2 mm din piele superioară, 1 mm din piele căptușită și pe vârfuri și partea de călcâi printr-un 2,5 mm suplimentar piele de rigidizare. În cel mai rău caz, la vârfuri și tocuri, grosimea pielii pentru care trece acul devine apoi de 13 mm. Șosetele sunt Falke Tiago și au o compoziție de 95% Bumbac, 3% Nailon și 2% Elastan. Aceste șosete usoare din bumbac vor impresiona in primul rând datorită compoziției cu Fil d'Ecosse, care le conferă un farmec aparte. Sunt de asemenea extrem de confortabile pentru ca sunt dotate cu zone antistres, cusaturi plate si talpă antiderpantă din bumbac.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro