Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07646

1.11741

1.43k

1.5k

Location : Otopeni

Bună ziua, profităm de această duminică insorită pentru a vă prezenta fitting-ul unui costum creat la comandă dintr-o țesatură premium Super 130'S, Lână 100%, greutate 270 de g/m. Lâna Merino Australiană din această colecție este luminoasă, moale și confortabilă. Reverul este Peak cu o latime de 12.5 cm, buzunarul de la piept este a barchetta iar cele inferioare sunt aplicate. Stilul umarului este Spalla Camicia, butonierele mânecii sunt 3 la număr, funcționale și oblice. Construcția SACOULUI este Half Canvas cu inchidere 3 roll 2.

BUTONIERA LUCIOASĂ (Asola Lucida) a reverului, provenită cel mai probabil din regiunea Abruzzi din Italia, e preferată de asemenea și in Paris, o numesc Butonieră Milaneză. Având in vedere orele de lucru si măiestrie investite in crearea butonierei handmade, această lucrare unicată și exclusivistă își merită cu siguranță momentul sau de glorie si apreciere. Un NASTURE natural face cu siguranță ca vestimentația să fie una specială. Acesta este real horn iar mix-ul de culori se integrează perfect in acest proiect.

CĂPTUȘEALA este una specială:'' The Fools Rule The World '' By Gyuri Lohmuller. Născut în Gataia , România , în 1962. Autodidact , cu expoziții în Austria , Germania , Franța și Ungaria, picturile sale reflecta emotiile cele mai profunde. ” Emoția ” , spune el , ” este Artă. ” El preferă temele suprarealiste. A început prin a picta cu pastă de dinți, la o vârstă foarte fragedă. Pensule îi erau bețele de chibrit, pe care și le cresta. Apoi folosea acuarelele uscate, fără a le dilua, un mod cât se poate de original. „Și-a descoperit propria pictură”, cum îi place să spună, pentru că nu văzuse niciodată pe nimeni pictând până la vârsta maturității.

CĂMAȘA este de asemenea realizată la comandă din cotton twill 100% având un guler semi spread iar inchiderea manșetelor se face cu butoni.

CRAVATA este realizată din mătase seven fold cu model polka dots. Culoare predominantă burgundy. 100% matase Macclesfield. Executata integral in Bucuresti. Mătasea este imprimată manual intr-un mic oraș din Anglia numit Macclesfield folosind un proces laborios de imprimare, neschimbat de secole. Cravata Seven Fold, realizată prin 7 impaturiri a unei singure bucati de mătase, este un model exclusivist ce reinvie tradiția vechilor manufacturi din Italia de la inceputul secolului XX. Dacă la origini, cravata Seven Fold era apreciată pentru complexitatea sa și calitatea execuției, o dată cu revoluția industrială din domeniul modei această metodă de construcție a cravatei s-a pierdut, ea fiind readusă recent in actualitate de doar cativa producatori de cravate la nivel internațional. BATISTA albă este realizată din in de Como cu margini rulate si cusute manual. Cea mai versatilă batistă din garderoba ta. Si a lui James Bond. 100% in de Como. Como este cea mai cunoscută zonă din Italia pentru fabricarea lânii, mătăsii și inului de secole. Ne-am găsit inspirația printre aceste fabrici cu tradiții minunate și in de inaltă calitate.

PANTALONII sunt fara bucle de curea cu betelia inaltă de 5 cm, ajustare laterală si manșetă de 4 cm. Pe interior sunt prevazuți cu nasturi pentru bretele.

PANTOFII sunt creație Nedelcu Marian Shoes: One Piece Vitello mod 6 construit dintr-o piele de vițel, finisată în roșu marsalla și negru, vopsită manual având o talpă din piele care este construită mecanic și finisată și vopsită manual.

ȘOSETELE sunt Falke Tiago Barolo: Aceste șosete ușoare din bumbac vor impresiona in primul rând datorită compoziției cu Fil d'Ecosse care le conferă un farmec aparte. Fie ca sunt purtate la ocazii business sau casual ele reprezintă alegerea perfectă datorită gamei ample de culori în care sunt disponibile. Sunt de asemenea extrem de confortabile pentru că sunt dotate cu zone antistres, cusături plate si talpa antiderpantă din bumbac. Compoziție 98% cotton 2% Elastane.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro