Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07383

1.09279

1.47k

1.5k

Location : Otopeni

Profităm de această duminică insorită pentru a vă prezenta un proiect nou single breasted, cu inchidere 3 roll 2 realizat dintr-o țesatură premium Super 130'S, lână 100% cu o greutate de 275 g/m. Această colecție de țesături este una High Grade. Lâna Merino Australiană din acest book este luminoasă, moale și confortabilă. Reverul este peak cu o lățime de 12,5 cm, buzunarul de la piept este a barchetta, iar cele inferioare sunt prevăzute cu clapetă. Stilul umarului este Spalla Camicia, butonierele mânecii sunt 3 la număr, funcționale și oblice.

Cravata este realizată din mătase de Macclesfield, model floral, culoare predominantă alb. 100% mătase de Macclesfield. Executată integral manual in Bucuresti. Mătasea este imprimată manual intr-un mic oraș din Anglia numit Macclesfield folosind un proces laborios de imprimare, neschimbat de secole.

Cămașa este de asemenea realizată la comandă din cotton twill 100% având un guler italian spread, iar inchiderea manșetelor se face cu butoni. Hem-ul acesteia este in semicerc, iar inițialele sunt brodate pe manșetă.
Căptușeala este una personalizată si reprezintă golful, un joc sportiv în care competitorii, folosind mai multe tipuri de crose, lovesc mingile și încearcă să le introducă, pe rând, în găurile unui teren de golf, din cât mai puține lovituri. Acest sport se poate practica de la vârstele cele mai mici până la cele mai înaintate. O rundă standard de golf implică parcurgerea pe jos a unei distanțe de circa 10–15 km, uneori mai mult.

Butoniera lucioasă (Asola Lucida) a reverului, provenită cel mai probabil din regiunea Abruzzo din Italia, e preferată de asemenea și in Paris, o numesc Butonieră Milaneză. Având in vedere orele de lucru si măiestrie investite in crearea butonierei handmade, această lucrare unicată și exclusivistă își merită cu siguranță momentul sau de glorie si apreciere. Un nasture natural face cu siguranță ca vestimentația să fie una specială. Acesta este real horn iar mix-ul de culori se integrează perfect in acest proiect.

In premieră in România vă prezentam un nou tip de inchidere al pantalonilor. Am eliminat clasica betelie, iar ajustarea se face lateral. Buzunarele anterioare sunt oblice, linen-ul este pană la genunchi, iar manșeta este de 4 cm.
Sketch-ul husei este unul reprezentativ pentru acest proiect și reprezintă o scurtă scenetă cu tema acestui costum.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro