Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07442

1.09729

1.46k

1.5k

Bună ziua, vă prezentăm fitting-ul unui costum creat la comandă pe urmatoarea fizionomie: 1,96 cm. inălțime și 93 de kg. Costumul este realizat dintr-o țesatură premium Super 110'S, Lână 100% ce are greutatea de 275 de grame pe metru liniar. Aceasta face parte din colecția Steady și se poate purta în toate cele 4 anotimpuri. Țesătura este o alegere primară pentru un costum formal datorită fineței la atingere cât și pentru confortul pe care il oferă.

REVERUL acestui costum este unul Peak cu o lățime de 12.5 cm. Tipul de inchidere al sacoului este 3 roll 2. Cea de-a 3-a butonieră de sus este funcțională dar nasturele este ascuns. Buzunarul de la piept este a barchetta, iar cele inferioare sunt prevăzute cu clapetă. Stilul umarului este Spalla Camicia iar butonierele mânicii sunt 3 la număr, oblice si funcționale.

CRAVATA este realizată din 55% mătase și 45% lână de Como. Are o culoare pendominantă bej cu model geometric. Este executată integral manual in Bucuresti. Como este de secole cea mai cunoscută zonă din Italia pentru fabricarea mătăsii pentru cravate. Ne-am gasit inspirația pentru colecții in arhivele acestor manufacturi cu tradiții minunate și o mătase de cea mai inaltă calitate.

CĂMAȘA este de asemenea realizată la comandă din cotton twill 100% ce are un guler italian spread, iar inchiderea manșetelor se face cu butoni. Un nasture natural face cu siguranță ca vestimentația să fie una specială. Acesta este real horn iar mix-ul de culori se integrează perfect in acest proiect.

CĂPTUȘEALA este una personalizată. Între 1508 şi 1512 a pictat plafonul Capelei Sixtine din Roma. Michelangelo Buonarroti, cunoscut în întreaga lume drept un geniu artistic cu realizări excepţionale în pictură, sculptură şi arhitectură, a fost totodată şi un foarte bun anatomist, secret pe care l-a ascuns prin distrugerea tuturor schiţelor şi notelor sale anatomice. Cu toate acestea, secretul lui a fost dezvăluit mulţumită unei analize efectuate la mai bine de 500 de ani după ce acesta a fost ascuns de ochii Papei Iulius al II-lea chiar în trupul lui Dumnezeu. Aceasta este concluzia a doi experţi în neuroanatomie de la Şcoala de Medicină a Universităţii Johns Hopkins din Baltimore, Maryland. Cei doi experţi au analizat „Separarea luminii de întuneric”, o scenă din Facerea Lumii pe care Michelangelo a pictat-o pe plafonul Capelei Sixtine, şi au ajuns la concluzia că artistul a ascuns imaginea unui creier uman în chipul lui Dumnezeu. Cercetătorii afirmă că pictura lui Michelangelo este o reprezentare foarte precisă a creierului uman, a măduvii spinării şi a trunchiului cerebral. Frank Meshberger, primul medic care a identificat asemănările dintre reprezentarea lui Dumnezeu şi creierul uman, afirmă că Michelangelo a împrejmuit Divinitatea cu acel „giulgiu” similar creierului uman pentru a sugera că Dumnezeu îl înzestra pe Adam nu doar cu viaţă, ci şi cu inteligenţa supremă de care dau dovadă oamenii.

PANTALONII sunt fără bucle de curea, cu betelia inaltă de 5 cm si manseta lată de 4 cm. Buzunarele anterioare sunt oblice, linenul interior este până la genunchi iar tipul de inchidere al acestora se numește Gurkha.

PANTOFII sunt model Oxford, realizați din piele de vită vopsită manual de Nedelcu Marian Shoes. Șosetele sunt Falke Family Dark Brown: Aceste șosete ușoare din bumbac vor impresiona in primul rând datorită compoziției cu Fil d'Ecosse care le conferă un farmec aparte. Fie ca sunt purtate la ocazii business sau casual ele reprezintă alegerea perfectă datorită gamei ample de culori în care sunt disponibile. Sunt de asemenea extrem de confortabile pentru că sunt dotate cu zone antistres, cusături plate si talpa antiderpantă din bumbac. Compoziție 98% cotton 2% Elastane.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro