Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07455

1.09838

1.46k

1.5k

Location : Otopeni

Vă prezentăm fittingul unui costum business realizat la comandă dintr-o țesatură premium, finețe Super 130's, Lână 100%, 280 de g/m. Această țesătura face parte din colecția Elegant Four Seasons,
cunoscută pentru confort și finețe. Am păstrat câteva culori clasice, dar, de asemenea, am adăugat altele strălucitoare. Navy, gri și negru sunt în continuare principalii câștigători ai acestei serii. Am creat o colecție de lână fină care rămâne clasică, dar adaptată la tiparele moderne. Țesăturile din colecția Elegant Four Seasons sunt extrem de versatile și sunt perfecte pentru a fi purtate pe tot parcursul anului.

Reverul pe care l-am ales in acest proiect este unul Peak, cu o lățime de 10,5 cm. Stilul umarului este Spalla Camicia, buzunarul de la piept este a barchetta, iar buzunarele inferioare sunt drepte și prevăzute cu clapetă. Butonierele mânicii sunt 3 la număr, oblice și funcționale. Un nasture natural face cu siguranță ca vestimentația să fie una specială. Acesta este real horn iar mix-ul de culori se integrează perfect in acest proiect. Căptușeala de culoare neagră este realizată din mătase naturală.

Cravata 7-fold este realizată din mătase de Macclesfield, model polka-dot, culoare predominantă visiniu. 100% mătase de Macclesfield. Executată integral manual in Bucuresti. Mătasea este imprimată manual intr-un mic oraș din Anglia numit Macclesfield folosind un proces laborios de imprimare, neschimbat de secole. Cravata Seven Fold, realizată prin 7 impăturiri a unei singure bucați de mătase, este un model exclusivist ce reînvie tradiția vechilor manufacturi din Italia de la inceputul secolului XX. Dacă la origini, cravata Seven Fold era apreciată pentru complexitatea sa și calitatea execuției, o data cu revoluția industrială din domeniul modei aceasta metodă de construcție a cravatei s-a pierdut, ea fiind readusă recent în actualitate de doar cațiva producători de cravate la nivel international.

Cămașa este de asemenea realizată la comandă din cotton twill 100%, greutate 110 g/m. Aceasta are un guler Italian Spread, inchiderea manșetelor se face cu nasturi, iar hem-ul ( terminația ) este in semicerc.
Pantalonii sunt fără bucle de curea, cu betelia inaltă de 5 cm și manșeta lată de 4 cm. Buzunarele anterioare sunt oblice, linen-ul interior este până la genunchi, iar tipul de inchidere se numește Gurkha.
Pantofii sunt creație Nedelcu Marian Shoes : One Piece Vitello mod 6 construit dintr-o piele de vițel, finisată în roșu marsalla și negru. Aceștia au o talpă din piele care este construită mecanic și finisată și vopsită manual. Șosetele sunt Falke Tiago Barolo: Aceste șosete ușoare din bumbac vor impresiona in primul rând datorită compoziției cu Fil d'Ecosse care le conferă un farmec aparte. Fie ca sunt purtate la ocazii business sau casual ele reprezintă alegerea perfectă datorită gamei ample de culori în care sunt disponibile. Sunt de asemenea extrem de confortabile pentru că sunt dotate cu zone antistres, cusături plate si talpa antiderpantă din bumbac. Compoziție 98% cotton 2% Elastane.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro