Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07634

1.11576

1.43k

1.5k

Location : Otopeni

Bussiness Attire Professional este o formă tradițională de îmbrăcăminte folosită în medii conservatoare sau companii cu coduri vestimentare stricte. Puteți purta acest dress code business în domenii precum contabilitate, bancă, finanțe, agentii imobiliare sau avocatură. A te îmbrăca corespunzător te poate ajuta să fii văzut ca un antrprenor profesionist căruia îi pasă de succesul său în acest rol.
''Începerea unei afaceri imobiliare nu va fi ușoară, dar cu pregătirea corectă, va merita munca'' menționează clientul nostru. Punând bazele agentiei imobiliare White Capital, acesta a apelat la serviciile noastre pentru un costum realizat la comandă.

Serban a optat pentru o stofă premium, blue navy cu dungi albe, Super 100's cu o greutatea de 200 de grame pe metrul liniar. Această colecție unește diferite game textile, păstrând în același timp clasicele culori. Țesăturile din această colecție sunt accesibile, păstrând totuși senzația de High - End și durabilitate. Se aplică un proces unic de manufacturare pentru a asigura confortul și elasticitatea țesăturilor. Acestea sunt versatile și sunt practice pentru toate anotimpurile.

Sacoul este double breasted cu o construcție Half Canvas ce are o inchidere 6 on 2. Reverul este Peak cu o lațime de 11.5 cm, buzunarul de la piept este '' A Barchetta '' iar cele inferioare sunt fără clapetă. În urmatoarele ''episoade'' vă vom prezenta fiecare detaliu al acestui costum analizând fiecare piesă în parte. Istoria pantofilor Double Monk.

În Europa secolului al XV-lea, viața unui călugăr era dedicată închinării și muncii manuale. De la răsărit până la apusul soarelui, călugării au traversat dealurile Europei, secerând, însămânțând, arând și legând culturile pentru satele lor. Valoarea pentru călugări a venit în ajustări care au sporit eficiența zilei de lucru. Călugării purtau de obicei sandale cu curea dublă în timp ce arau câmpurile.
În munți și dealuri, însă, purtarea sandalelor nu oferea suficientă protecție și încetinea munca. Călugării aveau nevoie de un pantof practic care să acopere piciorul, să fie durabil și să reziste la terenurile aspre. Soluția a fost o versiune închisă a sandalei tradiționale cu curea double monk, astfel a venit introducerea unui pantof cu inchidere double monk. Curelele ''de călugări'' le-au permis acestora mai multă libertate în sarcinile lor zilnice, deoarece nu mai aveau nevoie să se îngrijoreze la fel de mult cu privire la terenului pe care îl traversau.
Pantofii double monk sunt folositi astăzi atât ca pantofi formali, cât și casual. Adesea, formalitatea curelelor călugărești este clasificată între un oxford și un derby. Nu vă faceți griji cu privire la menținerea șireturilor legate, deoarece vă puteți închide curelele simplu pentru o zi de confort și stil clasic.
De când curelele ''de călugări'' din secolul al XV-lea au fost introduse pentru prima dată în câmpurile Europei, pantoful a evoluat pentru a fi o piesă clasică pentru bărbați. Nedelcu Marian Shoes păstrează moștenirea designului clasic al încălțămintei cu inchidere double monk, implementând în același timp tehnologia secolului XXI pentru a face cei mai practici și confortabili pantofi purtați în viața de zi cu zi. Pantalonii cu talie înaltă sunt o tendință cu care nu ne așteptăm ca fiecare bărbat să fie instantaneu de acord. Simțul comun dictează că orice lucru care implică jocul cu proporțiile naturale ale corpului oferă un teren fertil pentru a descoperi stiluri noi. Totuși, nu este nevoie să te frământi.
Acest aspect are rădăcini în anii 1950, un deceniu atât de elegant încât se bucură în prezent de a treia revenire în îmbrăcăminta pentru bărbați. Da, cu zeci de ani înainte ca pantalonii cu talie joasă să amenințe că vă vor arăta mai mult decât un indiciu din zona inghinală, pantalonii cu talie înaltă pentru bărbați arătau al naibii de bine. Înălțimile relaxate din anii '50, moda și stilul lor a scăzut odată cu trecerea timpului.

Dacă folosim acest sketch pentru a defini diferența de inalțime, să începem cu talia inaltă a pantalonilor, deoarece este cea mai utilizată.
Un pantalon cu talie inaltă înseamnă în mod normal unul în care centura se așează pe talia ta naturală (indicată cu roșu). Talia ta naturală este partea corpului tău între partea inferioară a coastelor și partea superioară a oaselor șoldului (indicată în albastru).
Aceasta este talia ta naturală, iar pentru majoritatea oamenilor este cea mai subțire parte a corpului lor. Acesta este unul dintre motivele pentru care pantalonii imbracă foma naturală a corpului la această înălțime. Talia naturală nu este absolut precisă, deoarece există un centimetru sau doi acolo cu care te poți juca.
Inaltimea beteliei este de 5 cm, buzunarele sunt oblice iar ajustarea se face lateral. Pantalonii au linen-ul interior până la genunchi, terminația manșetă este de 4 cm. iar buzunarele posterioare sunt drepte și fară clapetă. Dacă nu aveți încă un costum realizat la comandă, este posibil să nu fi ales niciodată căptușeala pentru acesta. Chiar dacă probabil veți fi singurul care va vedea propria căptușeală, nu ar trebui să vă mulțumiți cu nicio căptușeală veche și să renunțați la șansa de a alege ceva special care vă place.

O căptușeală de costum adaugă greutate și structură sacoului. De asemenea, îți face sacoul mai călduroas, astfel încât câștigați un plus de confort în lunile mai reci. Un sacou bine căptușit va sta lin pe corp, reducând cutele. Este și mai ușor de îmbrăcat și ascunde construcția interioară a sacoului. Țesăturile de căptușeală pot fi realizate dintr-o varietate de materiale diferite. De la cea mai fină mătase până la cel mai ieftin poliester, aproape orice material poate fi folosit pentru căptușeală.

Primul lucru pe care trebuie să îl decideți înainte de a vă selecta căptușeala costumului este dacă intenționați să comandați un costum din două sau trei piese. În cazul unui costum din două piese, țesătura de căptușeală va fi utilizată numai în interiorul sacoului, în timp ce pe un costum din trei piese, căptușeala va fi atât pe sacou, cât și pe vestă, ceea ce înseamnă că va fi mai mult vizibilă.
Dacă sunteți tipul atent, este posibil să doriți să alegeți o căptușeală conservatoare, deoarece nu doriți o căptușeală îndrăzneață pe partea din spate a vestei în alegerea costumului din trei piese. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să fie o problemă, deoarece orice croitor bun vă va permite să alegeți o căptușeală subtilă pentru partea din spate a vestei. În cazul în care optați pentru un costum format din 2 piese, puteți alegeți o căptușeală mai îndrăzneață.
Atunci când alegi o căptușeală, optează pentru ceva care nu numai că completează costumul, ci și se potrivește cu personalitatea ta. Activând in domeniul imobiliarelor, am creat impreună cu Șerban o căptușeală cu o poveste ce il reprezintă in totalitate.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro