Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.06626

0.96842

1.24k

1.3k

Location : Otopeni

Ca și în cazul unui costum, design-ul unui palton implică o colaborare strânsă între client și croitor. Vă vom ghida prin numeroasele opțiuni de modele disponibile, asigurând în același timp un fitting perfect. Deși există mai multe tipuri de lână pe care le poți folosi pentru paltoane, lâna merino este de departe una dintre cele mai bune. Provine de la oile merino care trăiesc în Australia și Noua Zeelandă în condiții meteorologice extreme.

Paltonul prezentat este realizat din 100% Lâna Merino Australiană și are o greutate de 480 de grame pe metru liniar. Această țesatură oferă căldură maximă atunci când este nevoie, dar vă permite, de asemenea, să vă răcoriți când corpul începe să se încălzească.

Detalii tehnice: Tipul reverului este Peak cu o lațime de 12 cm. iar buzunarele de la piept cât și cele inferioare sunt aplicate. Închiderea este 3 roll 2 plus cordon. Construcția este Full Canvas, posterior avem o despicare iar căptușeala este personalizată.

Detalii tehnice pantofi: Acest model este un Oxford 14 realizat de Nedelcu Marian Shoes dintr-o piele de vițel ( Import Franța ). Culoarea este aplicată manual in tonuri de maro tabac și are 606 cusaturi manuale prin tehnica Norwegian Welt, ultimult strat de talpa fiind batut in cuie de lemn. Termenul de execuție este de 4-6 săptămâni.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro