Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07619

1.11916

1.47k

1.5k

Location : Otopeni

Formalitatea unui costum blue navy.

Este important să distingeți bleumarinul de alte tonuri de albastru. Un costum albastru navy adevărat are o nuanță profundă ce rezonează cu tonalitatea apropiată de miezul nopții. Vă prezentăm un proiect nou single breasted la 2 nasturi realizat dintr-o țesatură premium super 100'S, Lână 100 % ce are o greutate de 310 grame pe metrul liniar. Tipul reverului este Notch cu o lățime de 10 cm., buzunarul de la piept este curbat, iar cele inferioare sunt drepte și cu clapetă.

Cravata este realizată din mătase de Macclesfield, model paisley, culoare predominanta rosu. 100% matase de Macclesfield. Executata integral manual in Bucuresti. Mătasea este imprimată manual intr-un mic oraș din Anglia numit Macclesfield folosind un proces laborios de imprimare, neschimbat de secole. Batista albă este realizată din in de Como cu margini rulate si cusute manual. Cea mai versatila batista din garderoba ta. Si a lui James Bond. 100% in de Como. Como este cea mai cunoscută zonă din Italia pentru fabricarea lânii, mătăsii și inului de secole. Ne-am găsit inspirația printre aceste fabrici cu tradiții minunate.

Cămașa este de asemenea realizată la comandă din cotton twill ce are o greutate de 110 grame pe metrul liniar. Gulerul este italian semi-spread iar inchiderea manșetelor se face cu nasturi.
Căptușeala este realizată la comandă si are o poveste impresionantă. Dinastia Ming, de asemenea numită și Imperiul Marelui Ming, a fost dinastia ce a guvernat China timp de 276 ani (1368 – 1644), ca urmare a prăbușirii dinastiei mongole Yuan. Dinastia este descrisă de istorici ca fiind „una dintre cele mai mari epoci de guvernare ordonată și stabilitate socială din istoria omenirii”, aceasta fiind ultima dinastie din China condusă de către etnici chinezi Han. Deși capitala primară, de la Beijing, a căzut în 1644, la o revoltă condusă de Li Zicheng (care a stabilit Dinastia Shun, în curând înlocuită cu dinastia manciuriană Qing), regimurile loiale tronului Ming - numite colectiv Ming de Sud - au supraviețuit până în 1662.
Pantalonii sunt clasici cu bucle de curea. Betelia acestora este inaltă de 3,8 cm, buzunarele anterioare sunt oblice, iar cele posterioare sunt drepte si fară clapetă.

Un pantof este un element de incalțăminte destinat să ofere confort și protecție piciorului in timpul diverselor activități. Pantofii, sunt de asemenea, folosiți și ca elemente de decor. In timp, designul pantofilor a variat foarte mult de la cultură la cultură. In plus, de multe ori moda a adus numeroase elemente de design, cum ar fi pantofii cu tocuri foarte inalte sau cei cu talpă plată. Incălțămintea contemporană, variază foarte mult in stil, complexitate și costuri. Modelul prezentat este un Oxford 61 handwelted cu 248 de cusături manuale, realizat dintr-o piele de vițel importată din Franța de Nedelcu Marian Shoes.
Sketch-ul husei este unul reprezentativ pentru acest proiect și reprezintă o scurtă scenetă cu tema acestui costum.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro