Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07636

1.1163

1.44k

1.5k

Location : Otopeni

Dragostea isi are vremea ei. Începutul este întotdeauna euforic și plin de frumos. Vã prezentăm un proiect nou ce întruchipează seriozitate, respect și stil. Și fără sa observãm în mod conștient, respectãm cumva un bărbat în costum mai mult decât ar fi cazul în orice altã ținută.

Elementele unui costum carora trebuie sa le acordati atentie sunt culoarea, tesatura si, mai ales, linia (sau croiala), de departe cel mai important factor. Croiul unui costum are scopul de a-ti imbunatati aspectul, evitand orice imperfectiuni fizice. Umerii trebuie sa fie suficient de largi pentru a permite coborarea libera si perpendiculara a partii exterioare a manecilor, dar nu prea largi pentru a nu lati foarte mult imaginea finala. Regula clasica este aceea ca maneca este lunga pana la punctul potrivit pentru a permite intotdeauna camasii sa iasa foarte putin cand bratul este intins de-a lungul partilor laterale si un centimetru generos cand cotul este indoit la nivelul stomacului. Sacoul trebuie sa fie suficient de lat la piept pentru a fi inchis chiar si atunci cand stai.

In mod clar, pentru a avea certitudinea ca un costum se potriveste perfect, ar fi indicat sa alegeti o imbracaminte facuta pe comanda, mai bine decat una standard.Atunci cand alegeti culoarea costumului, trebuie sa retineti intotdeauna ca nu toate culorile sunt potrivite pentru o anumita ocazie, ca unele culori au limitari in functie de sezon si ca altele necesita combinatii speciale pe care este esential sa le cunoasteti inainte de a cumpara costumul, ceea ce este putin probabil. Atunci cand alegeti culoarea unui costum, tineti cont de alti factori importanti, cum ar fi culoarea pielii, parului si ochilor si, nu in ultimul rand, alegerea camasii, cravatei si diverselor accesorii.

Domnii adevărați știu că pantofii sunt piesa de rezistență din orice ținută. Indiferent cât de frumos sau perfect ar fi costumul, dacă pantofii sunt aleși greșit pot ruina întreaga ținută. Atunci când ești în căutarea unei noi perechi de încălțări trebuei să ții cont de anumiți factori care pot influența alegerea finală, ca de exemplu: vrei pantofi comozi? Sau poate îți dorești un anumit model? O culoare specială? Care este principalul factor după care te ghidezi tu în alegerea perechii perfecte de pantofilor? Casa Nedelcu Marian Shoes este una dintre cele mai rare companii care, cu ajutorul designului său unic, al meșteșugurilor și al materialelor de înaltă calitate, dă viață pantofilor unici. Nedelcu Marian Shoes păstrează moștenirea designului clasic al încălțămintei cu inchidere double monk, implementând în același timp tehnologia secolului XXI pentru a face cei mai practici și confortabili pantofi purtați în viața de zi cu zi.

Datorită feedback-ului pozitiv am realizat un proiect nou ce se numește The Lens Book . Ca orice formă de artă vizuală, fotografia explorează vulnerabilităţile percepţiei vizuale umane şi ne poate face să experimentăm emoţii, uneori emoţii atât de puternice încât duc la schimbări umane şi sociale. Fotograful uzual reacționează la mediu și face o fotografie când vede ceva interesant. The Lens Book are un concept în minte și căută sau creează ceva specific care reflectă un anumit set de idei. Dacă fotografia redă viața și realitatea, fotografia de artă este modul în care The Lens Book vede dincolo de viață, iar aparatul de fotografiat este doar un mediu de lucru. În comparație cu fotograful obișnuit, The Lens Book este educat vizual în ceea ce privește estetica, compoziția și cromatica.

Detalii tehnice: costumul este realizat dintr-o țesătură premium, Super 110's, lână 100% ce are o greutate de 275 de grame pe metrul liniar. Stilul umărului este Spalla Camicia, buzunarul de la piept este curbat ( A barchetta ), iar cele inferioare sunt drepte și fără clapeta. Butonierele manecii sunt 3 la număr, oblice și funcționale. Pantalonii au închidere Gukha ( ajustare laterala reglabilă ), buzunarele sunt oblice iar tivul maseta este de 4 cm.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro