Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07624

1.12002

1.47k

1.5k

Location : Otopeni

Culori neconvenționale pentru costumele realizate la comandã. Ar trebui să purtați costume îndrăznețe sau clasice?

În lumea costumelor realizate la comandã, culorile de bază precum albastru, gri și maro au dominat mult timp piața vestimentarã pentru bărbați. Dar acum,opțiunile avangardiste devin din ce în ce mai populare. Există vreo modalitate de a le purta cu gust? Avem răspunsurile!

În mod obișnuit, vedem o anumită gamă de culori purtate de majoritatea bărbaților, fie că este vorba de un cadru profesional sau ocazional. Aceasta ar include nuanțe de albastru, gri, maro sau negru. Apoi, există câteva opțiuni de culoare care sunt mult mai capricioase, mai ales în comparație cu omologii lor mai clasici. În ciuda faptului că aceste culori ar putea fi considerate neconvenționale, la momentul sau locul potrivit pot fi acceptate. Neconvenționalul nu se conformează cu ceea ce se face sau se crede în general. De-a lungul istoriei, am văzut că bărbații au tendința de a gravita în mod repetat către tonuri neutre și închise pentru costume, dar există și o gamă largă de opțiuni de culoare pe care unora le-ar plăcea să le poarte. De exemplu, unele pot fi galbene, verzi, violet, roșii sau chiar portocalii. Noi, cei de la The Man's Book, dorim să folosim unele dintre aceste culori puternice atunci când realizăm un model deosebit dintr-o țesătură Premium.

Albastrule, gri și maro menționate mai sus tind să reziste cu brio peste testul timpului. Aceste culori funcționează bine cu o varietate de tonuri de piele și pentru o varietate de ocazii diferite pentru bărbați. Pentru unele stiluri versatile, luați în considerare următoarele exemple: în loc de un costum bleumarin, poate un albastru Royal, este mult mai îndrăzneț. În loc de negru, puteți adapta ceva mai puternic, cum ar fi o culoare roșie sau portocalie. Deși acestea sunt două părți diferite ale spectrului în ceea ce privește stilul clasic și modern, există câteva modalități prin care puteți îmbină ambele stiluri împreună în mod corespunzător. Puteți încerca să purtați un costum de culoare închisă și apoi să infuzați acea opțiune de culori mai strălucitoare în accesoriile dvs. pentru o abordare modernă. De asemenea, puteți încerca să purtați un costum viu colorat, modern, dar să-i atenuati asortarea cu câteva elemente mai închise (poate cu pantofii sau cravata pe care o alegeti).

Unul dintre primele lucruri pe care vrei să le iei în considerare atunci când îți alegi culoarea costumului, este desscodu-ul evenimentului. Atunci când luați masa cu prietenii, acesta ar fi un moment grozav pentru ca alegerea culorii costumului să fie ieșită din tipar. De exemplu, încercați o notă caldă de culoare (cum ar fi un maro roșcat). Dacă sunteți ca mine și vă încălziți destul de ușor în lunile mai calde, probabil că veți prefera o țesătură mai ușoară și ceva care să respire puțin mai bine. Există adesea o mulțime de opțiuni grozave de culori îndrăznețe și strălucitoare disponibile în aceste luni mai calde. Un lucru de care vrei să te asiguri că stai departe este să porți prea multe culori neconvenționale împreună în același timp. De exemplu, purtând o cravată foarte îndrăzneață cu o cămașă cu model împreună cu țesătura costumului, acest lucru ar putea fi văzut ca fiind confuz din punct de vedere vizual și începe să arate ca și cum v-ați fi îmbrăcat pe întuneric. O modalitate mai bună de a face acest lucru ar fi să alegeți una sau două culori îndrăznețe și să lăsați totul să cadă pe fundal purtând tonuri neutre, pentru a preveni concurența cu culoarea neconvențională a costumului.

Concluzie:
În cele din urmă, ar fi mai ușor să porți costume neutre, clasice. În acele ocazii în care vrei să adaugi puțin mai multă savoare ținutei tale, este ideal să știi să asortezi corect culorile neconvenționale pentru costum. Când vă gândiți să amestecați stilul clasic cu elemente moderne, este important să aveți în vedere sezonul, nuanța pielii și dresscod-ul impus de eveniment.
În spatele fiecărei pereche de pantofi finitã se află poveștile personale ale manufacturierilor. Încă de la început, pantofii lucrați manual erau considerați accesorii unice și exclusiviste, care veneau cu bogăția inestimabilă de know-how de la generații de artizani. Povestea pantofilor realizați manual începe cu alegerea materialelor. Pieile, modul de realizare și măiestria sunt ingredientele de bază ale unui produs grozav. Suntem zilnic in cautarea perfectiunii, iar pantofii pe care-i purtam nu sunt simple articole vestimentare, ci spun o poveste: povestea noastra. Cat de des gasim pantofii realizați la comanda care ne scriu povestea, care transmit starea noastra sau care ne dau incredere?Sezon de sezon, observam “clone” peste tot in jurul nostru, persoane care se imbraca si se comporta aproape la fel. Vrem sa facem parte din “armata clonelor” sau dorim sa ne desprindem usor de standardul vestimentar trecator? Alternativa fenomenului, cel putin de la glezne in jos, ar fi incaltamintea la comanda. Deja un concept care a prins avant si incredere in Romania, ideea de a-ti adapta piesele vestimentare dupa stil (si nu invers, ca pana acum) ofera cu totul alte rezultate. Oricati clienti ar accesa acest serviciu, produsele nu vor fi niciodata identice, astfel incat sa se creeze un trend sau sa se regaseasca vreun numitor comun.

O prima situatie pe care o putem remedia este cea in care suntem nevoiți sa asortam pantofii cu o tinuta pe care deja o avem, astfel incat sa proiectam o imagine stabila, omogena si fara dezacorduri. Este greu sa gasesti perechea perfecta pentru acest scop, insa ar fi relativ facil sa o creezi. De cele mai multe ori, pantofii care ne rapesc privirile sunt dezamagitori atunci cand ii probam, mai ales din cauza materialelor folosite sau a calapodului incomod, iar cand ne gandim ca trebuie sa ii incaltam timp de mai multe ore la serviciu sau in cadrul unui eveniment de durata, alegerea devine imposibila. Salvarea vine si de aceasta data de la Casa De Comenzi Nedelcu Marian Shoes unde ne putem alege materialele, calapodul si putem controla gradul de confort.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro