Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07383

1.09279

1.47k

1.5k

Location : Otopeni

Când vine vorba de costume, mai importante decât orice brand sunt noțiunile de „sur mesure”, „tailor made” sau „custom made”. În traducere liberă, croit pe măsură.

În goana după ținuta perfectã, multi barbati uita cat de importanta este potrivirea acesteia cu propria lor personalitate. Din pacate, in ziua de astazi, prea multi isi doresc sa arate ca vedetele de la TV, fara sa ia in considerare faptul ca hainele respective ar putea sa nu fie potrivite pentru ei. In aceste conditii, hainele la comanda raman cea mai buna solutie si chiar singura, daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta.Sa ai un costum care sa iti vina perfect este probabil cel mai important factor pe care ar trebui sa il ai in vedere. Dar pentru ca asta sa se intample, exista multe caracteristici de care este bine sa se tina cont: forma corpului, dimensiunile, postura, anvergura umerilor si inaltimea.

Sfaturile bune nu trebuie neglijate si, intrucat imbracamintea masculina devine din ce in ce mai bogata si mai variata, din ce in ce mai experimentala si abundenta si mai ales din ce in ce mai constienta de trenduri, in momentele in care te simti confuz si te indoiesti de stilul tau propriu, e foarte util sa ai o solutie de rezerva care sa te ajute sa te regasesti. Adevăratele haine la comandă au nevoie de timp. Timp pentru „configurare“, timp pentru probe, pentru execuție… În nici un caz actul în sine nu trebuie să fie un motiv de stres, cum nici drumul la magazin nu este indicat ca o oprire de urgență în timpul programului. Se întâmplă prea des ca un client grăbit să intre, să comande, să nu înțeleagă și să nu fie înțeles. Iar ca rezultat, cămășile comandate să nu se potrivească, fie ca dimensiuni, fie ca așteptări… Așa că în momentul în care vă hotărâți să faceți un prim pas către hainele pe comandă, aveți grijă să vă rezervați cel puțin o oră.

Deasupra unei cești de cafea se poartă o primă discuție despre realizarea cămășii, care începe întotdeauna cu țesătura. Veți găsi un mostrar cu sute de materiale, modele, texturi și culori care vă stau la dispoziție pentru alegere. În primul rând trebuie să vă gândiți dacă veți purta cămașa ziua, cu un anumit costum, dacă e o cămașă de seară sau destinată unei ocazii speciale, casual, cu sau fără cravată. Toate aceste indicii îl ajută pe vânzător să înțeleagă și să recomande țesătura potrivită. Stofele sunt în principal realizate din bumbac de cea mai bună calitate și se diferențiază prin modul de țesere al firului. Pentru o senzație aparte, dar important și pentru modul de întreținere, amestecul poate include un anumit procent de mătase sau alt material. Este important de știut că o stofă prea fină va fi extrem de plăcută la purtat, dar asta implică uneori o durată de viață mai scurtă. Prețul stofei variază în funcție de grosimea firului și de densitate.

Cu toate acestea, industria fashion nu reprezinta un domeniu lipsit de interes pentru barbati. Dimpotriva, stilul masculin are puterea de a oferi domnilor o imagine plina de incredere si siguranta, caracterizandu-se prin putere si eleganta. De asemenea, vestimentatia masculina nu inseamna doar o camasa alba si un costum, ci este compusa dintr-o paleta larga de piese, iar piesele pot fi combinate in functie de trasaturile fiecarui barbat in parte si de cadrul ales pentru a aborda o anumita tinuta.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro