Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07636

1.1163

1.44k

1.5k

Location : Otopeni

Corporate Apparel este soluția noastră pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Evidențiem un aspect profesional și individual, folosind culorile corporative și identitatea vizuală a mărcii dumneavoastră. Creăm soluții complete pentru bărbații care unesc identitatea corporativă cu articole de îmbrăcăminte și incălțăminte premium.

Lucrând in domeniul investițiilor financiare Dl. Cristian Dan a optat pentru un costum realizat dintr-o țesătură herringbone premium Super 110'S, compoziție Lână 100%, ce are o greutate de 350 de grame pe metrul liniar. Reverul sacoului este Peak cu o lațime de 12 cm., stilul umărului este Spalla Camicia iar buzunarul de la piept este a barchetta. Datorita constructiei Half Canvas acest tip de costum se pliază intr-un mod natural pe corp, fără să fie rigid sau inconfortabil. Inchiderea sacoului este 3 roll 2 iar buzunarele inferioare sunt prevăzute cu clapetă. Un nasture natural face cu siguranță ca vestimentația să fie una specială. Acesta este real horn iar mix-ul de culori se integrează perfect in acest proiect.

Atractivă și neregulată, butoniera milaneză seamănă cu o bară de lumină lucioasă, flexibilă, dar structurată, o sculptură de neon realizată pe un rever al sacoului. Aparent nesemnificativă, croitorii vor observa cum se termină o butonieră atunci când evaluează calitatea jachetei. Spre deosebire de o butonieră fabricată de mașini, care este cusută și apoi deschisă, butoniera milaneză începe în sens invers. Realizarea incepe cu o incizie în rever, pe care croitorul pune o lungime scurtă de tijă de mătase numită „gimp” pe care o va încadra ulterior în fir prin cusături, producând astfel forma subțire și distinctivă a butonierei. Dacă acest lucru pare simplu în teorie, în practică, este destul de complicat. O butonieră milaneză durează aproximativ 45 de minute pentru a o realiza și multe pot merge prost. Dacă cusăturile sunt neuniforme, veți avea o butonieră care seamănă cu un „gândac zdrobit” (așa cum obișnuiesc să o descrie croitorii Savile Row). De asemenea, cantitatea de tensiune aplicată face ca lucrurile să fie întortocheate. Dacă croitorul își variază prea mult cusăturile, gimpul s-ar putea slăbi, determinând butoniera să arate ca o lungime de tenie. Chiar și pentru un expert, marja de eroare este de milimetri. Frumusețea butonierei milaneze constă în modul în care urmărește inteligența și intuiția mâinii care a creat-o în fiecare cusătură bine formată. În conflictul nesfârșit dintre om și mașină, creator și creație, artă și industrie, tocmai în acest detaliu aparent nesemnificativ, tehnica depășește tehnologia.

Cămașa este de asemenea realizată la comandă din cotton twill 100%, greutate 110 g/m. Aceasta are un guler Italian Semi - Spread, inchiderea manșetelor se face cu butoni, iar hem-ul ( terminația ) este in semicerc.
Vesta are gulerul in V, este prevazuta cu 4 nasturi iar hem-ul este ascuțit. Ajustarea se face in spate iar căptușeala este personalizată, respectând tematica cerută de clientul nostru.

Cravata bleumarin este realizată din mătase de Macclesfield. Aceasta este executată integral manual in Bucuresti. Mătasea este imprimată manual intr-un mic oraș din Anglia numit Macclesfield, printr-un proces complex de imprimare neschimbat de secole. Compoziție 100% mătase de Macclesfield. Constructie 3-Fold & Self-Tip. Interlining Bretagna Lana & Panza Bumbac Matched. Batista alba este realizată din in de Como cu margini rulate si cusute manual. Como este cea mai cunoscută zonă din Italia pentru fabricarea lânii, mătăsii și inului de secole. Ne-am găsit inspiratia printre aceste fabrici cu tradiții minunate și in de inaltă calitate.

Căptușeala este una personalizată si reprezintă codul eleganței. Era anul 1900 când moda costumelor a cuprins atât Statele Unite ale Americii, cât și Europa. Bărbaţii începeau să ţină cont de asocierea sacoului cu pantalonii de costum. În mod ciudat, aceștia purtau hainele în funcție de ora zilei. Astfel, haina lungă deasupra costumului se purta până la prânz, iar una de lungime medie până seara, atunci când rămâneau doar în costumul pe care l-au îmbracat încă de dimineață. Iar pălăria era obligatorie. Cele trei mese ale zilei erau foarte importante în acea perioadă, astfel că bărbații se simțeau obligați să se îmbrace diferit de fiecare dată când serveau masa, mai ales dacă la mijloc erau întâlniri de afaceri.

În ultimii ani, pantalonii Gurkha au avut un impact extraordinar asupra lumii sartoriale, de fapt, în lumea modei. Pantalonii provin din unitatea de elită cu același nume, Gurkha, care a intrat în conflict cu Compania East Indiană a imperiului britanic în jurul anului 1814 în Regatul Gurkha. În ciuda forțelor copleșitoare, trupele Gurkha nu s-au predat și chiar și după diminuarea hranei și consumarea resurselor generale, s-au luptat pentru a apăra teritoriul lor bine cunoscut. Gurkhasii erau soldați de temut datorită inteligenței și a cunoștințelor lor despre teren, astfel incât armata britanică a înființat un tratat numit Tratatul de la Sugauli, care a permis acesteia să recruteze soldații gurkha până in zilele noastre. Odată cu această alianță a venit și introducerea pantalonului Gurkha. Acestea era distinctiv cu un sistem de flambaj specific care implica ambele părți și, de obicei, avea pliuri duble. Modificat de armată, pantalonii Gurkha au venit în toate formele și dimensiunile, dar și-au păstrat talia mărită și un fitting mai relaxat.

Pe vremuri, meșteșugarii erau singurii responsabili pentru fiecare etapă a procesului de realizare a pantofilor. Un pantof bărbătesc de calitate trece prin numeroase etape de producție înainte de a fi finalizat. Numărul precis de pași variază drastic, în funcție de metoda de producție selectată și de producătorul de pantofi. Poate avea între 68 și 390 de pași diferiți. O privire asupra istoriei pantofilor arată că unele tradiții continuă până în prezent. În ceea ce privește construcția lor, tipurile clasice de pantofi pentru bărbați s-au schimbat cu greu în ultimii 100 de ani. Pielea premium rămâne până în prezent o condiție prealabilă importantă pentru fabricarea pantofilor premium pentru bărbați. Atunci când sunt tratați cu o îngrijire adecvată, pantofii de calitate se pot îmbunătăți chiar și în timp în aspect. Promit o potrivire perfectă, care ridică confortul la purtare și contribuie semnificativ la menținerea picioarelor sănătoase. Apropo, calitățile particulare ale unui pantof sunt în mare măsură determinate de metoda de producție utilizată pentru a-l crea. Astfel realizarea unei perechi de pantofi incepe cu proiectarea acestora. Șabloanele rezultate sunt cruciale pentru etapele ulterioare ale procesului de producție a pantofilor. Bucățile de piele necesare sunt decupate și marcate în timpul etapei de ștanțare. Acest lucru asigură evitarea confuziei ulterioare atunci când piesele sunt cusute împreună. Asamblarea, vopsirea manuală si lustruirea pantofilor necesită rabdare și pricepere. Casa Nedelcu Marian Shoes este una dintre cele mai rare companii care, cu ajutorul designului său unic, al meșteșugurilor și al materialelor de înaltă calitate, dă viață pantofilor unici. Pantofii din imagine sunt creație Nedelcu Marian Shoes : One Piece Vitello mod 6 construit dintr-o piele de vițel, finisată în roșu marsalla și negru. Aceștia au o talpă din piele care este construită mecanic și este finisată și vopsită manual.
In mod evident, husele nu trebuie să lipsească din garderoba dvs., mai ales dacă sunteți o persoană ce călătorește mult. Sketch-ul acesteia este unul reprezentativ pentru acest proiect și reprezintă o scurtă scenetă cu tema acestui costum.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro