Fasion

The Man's Book / Tinuta co

0.07636

1.1163

1.44k

1.5k

Location : Otopeni

Bună ziua.
După cum v-am obișnuit, profităm de acestă zi minunată de toamnă pentru a vă prezenta un proiect nou, single breasted cu inchidere 3 roll 2, realizat dintr-o țesatură premium Super 100'S, Lână 100%, greutate 270 de g/m. Această colecție de țesături este una High Grade. Lâna Merino Australiană din acest book este luminoasă, moale și confortabilă. Reverul este peak cu o lățime de 12,5 cm, buzunarul de la piept este a barchetta, iar cele inferioare sunt aplicate.Stilul umarului este Spalla Camicia, butonierele mânecii sunt 3 la număr, funcționale și oblice.

CRAVATA este realizată din mătase naturală cu model paisley și culoare predominantă mov. 100% mătase de Como. Este executată integral manual in Bucuresti. Como este de secole cea mai cunoscută zonă din Italia pentru fabricarea mătăsii pentru cravate. Ne-am gasit inspirația pentru colectii in arhivele acestor manufacturi cu tradiții minunate și o mătase de cea mai inaltă calitate.

CĂMAȘA este de asemenea realizată la comandă din cotton twill 100% având un guler italian spread, iar inchiderea manșetelor se face cu butoni. Hem-ul acesteia este in semicerc, iar inițialele sunt brodate pe manșetă.

BUTONIERA LUCIOASĂ (Asola Lucida) a reverului, provenită cel mai probabil din regiunea Abruzzo din Italia, e preferată de asemenea și in Paris, o numesc Butonieră Milaneză. Având in vedere orele de lucru si măiestrie investite in crearea butonierei handmade, această lucrare unicată și exclusivistă își merită cu siguranță momentul sau de glorie si apreciere. Un nasture natural face cu siguranță ca vestimentația să fie una specială. Acesta este real horn iar mix-ul de culori se integrează perfect in acest proiect.

CĂPTUȘEALA este una personalizată. Născut la Londra, Peregrine Heathcote și-a petrecut copilăria trăind atât în ​​Marea Britanie, cât și în Dubai, unde imaginația lui a fost liberă să înflorească în timp ce a asistat la o cultură internațională de jet set. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că imaginile artistului reflectă o provocatoare calitate teatrală pe ecranul de argint. În 1995, Peregrine a absolvit Academia de Artă din Florența și de atunci a fost profilat de BBC într-un documentar despre portretele sale, având ca rezultat o expunere internațională. Picturile lui Heathcote cu femei frumoase care coborâră din trenurile glonț, în plus față de personajele lui Gatsby-esque, care se angajează în călătorii luxoase prin avioane de epocă și nave de croazieră, evocă o lume de farmec și intrigi îmbătătoare. Artistul îmbină în mod unic un sentiment de nostalgie cu lumea contemporană în timp ce creează povești narative în vopsea.

În PREMIERĂ in România vă prezentam un nou tip de inchidere al PANTALONILOR. Acesta se numește The Reverse Gurkha, iar ajustarea se face in spate. Betelia pantalonilor este inaltă de 5 cm, aceștia sunt prevăzuți cu 2 pliuri, pe interior au nasturi de bretele, iar manșeta este de 4 cm. În față buzunarele sunt oblice, in spate avem doar buzunarul stâng, iar linen-ul este pana la genunchi.

PANTOFII sunt creație Nedelcu Marian Shoes : One Piece Vitello mod 6 construit dintr-o piele de vițel, finisată în roșu marsalla și negru, vopsită manual având o talpă din piele care este construită mecanic și finisată și vopsită manual. ȘOSETELE sunt Falke Tiago Barolo: Aceste șosete ușoare din bumbac vor impresiona in primul rând datorită compoziției cu Fil d'Ecosse care le conferă un farmec aparte. Fie ca sunt purtate la ocazii business sau casual ele reprezintă alegerea perfectă datorită gamei ample de culori în care sunt disponibile. Sunt de asemenea extrem de confortabile pentru că sunt dotate cu zone antistres, cusături plate si talpa antiderpantă din bumbac. Compoziție 98% cotton 2% Elastane.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro