Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.0761

1.11628

1.47k

1.5k

Location : Otopeni

Începutul unui nou an poate fi o experiență foarte emoționantă. Este un moment în care reflectăm cu recunoștință asupra trecutului și ne stabilim speranțele și intențiile pentru zilele următoare. În plus, un nou an ne oferă ocazia să ne revigorăm entuziasmul pentru urmărirea obiectivelor și viselor.

Având atâta presiune asupra momentului, poate fi greu să găsești cuvintele potrivite pentru a exprima dorințele de Anul Nou pentru prieteni, familie și colegi dragi. Dar suntem aici pentru a vă ajuta să scrieți o notă semnificativă cu aceste mesaje și urări de Anul Nou 2022, idei de început și desigur prezentarea costumelor noastre realizate la comandă.

Oamenii încă consideră că îmbrăcămintea personalizată este un proces cu adevărat inaccesibil și înfricoșător. Înțelegerea pentru ce plătiți, totuși, este esențială. Există trei componente de bază:
1 Potrivirea personalizată
2 Materialele folosite
3 Procesul utilizat pentru realizarea costumului la comandă

Fiind primul port de escală, veți fi evaluat și interogat cu privire la stilul de costum pe care îl căutați: gros sau subțire, la un singur rând de nasturi sau dublu. Apoi urmează stabilirea detaliilor sartoriale: totul, de la căptușeala costumului tău, la dimensiunea reverelor, design-ul nasturilor și culoarea cusăturilor acestora. Ca o ultimă înflorire, nivelul superior al serviciilor de costume pe măsură va oferi, de asemenea, monograme personalizate.
Croitoria modernă la comandă încă utilizează tehnici tradiționale și, în ciuda progreselor tehnologice, este încă văzută ca o formă de artă cu înaltă calificare, spre deosebire de o știință exactă. Într-o lume în care producția de masă și îmbrăcămintea gata confecționată domină lumea modei, rolul nostru a devenit din ce în ce mai esențial. The Man's Book este recunoscută drept casa de costume la comandă și aici veți găsi cele mai bune produse de croitorie tradițională și modernă.

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro