Fasion

The Man's Book / Tinuta completa

0.07646

1.11741

1.43k

1.5k

Location : Otopeni

Costumul Safari este o alegere perfectă pentru oamenii pasionați de modă sau pentru cei care simt că nuanțele colorate nu sunt pentru ei. Acesta servește ca o alternativă puțin mai rafinată dacă sunteți în căutarea unor tonuri discrete subtile sau intenționați să rămâneți neutru în acest sezon. Miturile din jurul costumelor Safari sunt reprezentări ale culturii disco și foste simboluri care reprezentau elita și conceptul de profesionalism. Aceste costume simbolizau moda anilor 1970 pentru expedițiile de cross country.

Costumul Safari a avut apogeul la sfârșitul anilor 60 și 70 și a fost asociat în mod popular cu domnia colonială britanică. Design-ul practic al costumului Safari, combinat cu natura sa versatilă oferă un aspect distins. Acest costum poate fi purtat într-un cadru formal cât și în afara locului de munca. Costumul Safari a avut o revenire excelentă pentru bărbații care doresc să opteze pentru alegeri subtile și preferă să aleagă nuanțe neutre de natura.

Cele mai recente reviste de modă v-ar sugera să purtați și modele colorate, chiar dacă, în mod tradițional, se consideră că acest concept de sacou safari pentru bărbați a apărut în cele mai indepartate sate din Africa, unde îmbrăcarea acestui costum de deșert este asociata cu personalitatea unui om plin de mândrie, sportiv și plin de aventuri. Costumul Safari, în timpurile noastre, este considerat o pieseă vestimentară sartorială.
Un pantof bărbătesc de calitate trece prin numeroase etape de producție înainte de a fi finalizat. Numărul precis de pași variază drastic, în funcție de metoda de producție selectată și de producătorul de pantofi. Poate avea între 68 și 390 de pași diferiți. O privire asupra istoriei pantofilor arată că unele tradiții continuă până în prezent. În ceea ce privește construcția lor, tipurile clasice de pantofi pentru bărbați s-au schimbat cu greu în ultimii 100 de ani. Pielea premium rămâne până în prezent o condiție prealabilă importantă pentru fabricarea pantofilor premium pentru bărbați. Atunci când sunt tratați cu o îngrijire adecvată, pantofii de calitate se pot îmbunătăți chiar și în timp în aspect. Promit o potrivire perfectă, care ridică confortul la purtare și contribuie semnificativ la menținerea picioarelor sănătoase.

Apropo, calitățile particulare ale unui pantof sunt în mare măsură determinate de metoda de producție utilizată pentru a-l crea. Astfel realizarea unei perechi de pantofi incepe cu proiectarea acestora. Șabloanele rezultate sunt cruciale pentru etapele ulterioare ale procesului de producție a pantofilor. Bucățile de piele necesare sunt decupate și marcate în timpul etapei de ștanțare. Acest lucru asigură evitarea confuziei ulterioare atunci când piesele sunt cusute împreună. Asamblarea, vopsirea manuală si lustruirea pantofilor necesită rabdare și pricepere. Casa Nedelcu Marian Shoes este una dintre cele mai rare companii care, cu ajutorul designului său unic, al meșteșugurilor și al materialelor de înaltă calitate, dă viață pantofilor unici. Pantofii derby split toe sunt realizați din piele de vițel. Patina este aplicată manual iar talpa este micro light ( o talpă foarte ușoară și confortabilă )

user

Ovidiu Mihailescu

+40720 643 575

themansbook@yahoo.com

Ghidul esențial pentru bărbatul modern www.themansbook.ro